- 11 Haziran 2018
- 19
- 7
- 86
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol şans diliyorum cnm bende alper bilicide 3. Ye başladım haftaya opu olacak sanırım iğneleri kullanıyorum şuan. Olumsuzlukların nedeni neydi ?Merhabalar ben de bugün 3. Tüp bebek sürecime Funda Göde ile başladım. Umarım hayırlısı olur güzel bir sonuç alırım.![]()
İlk ikisini Ege üniversitesinde oldum maalesef ikisi de negatif oldu. Hastane koridorlarında o kadar çok yorulduk ve bekledik ki özele geçmeye karar verdik.Bol şans diliyorum cnm bende alper bilicide 3. Ye başladım haftaya opu olacak sanırım iğneleri kullanıyorum şuan. Olumsuzlukların nedeni neydi ?
Umarımbusefer eli dolu şekilde çıkacağız o hastanelerden. Ben irenbe deyşm 3. Tedavi için. Sen memnunmusun Funda hanımdanİlk ikisini Ege üniversitesinde oldum maalesef ikisi de negatif oldu. Hastane koridorlarında o kadar çok yorulduk ve bekledik ki özele geçmeye karar verdik.
Bugün ilk defa muayeneye gittik tanıştık. Gayet güleryüzlüydü. Pozitif konuştu gebelik konusunda. Hemen iğnelere başladık bakalım :)Umarımbusefer eli dolu şekilde çıkacağız o hastanelerden. Ben irenbe deyşm 3. Tedavi için. Sen memnunmusun Funda hanımdan
Hayırlısı olsun cnm. Genelde Funda hanım için çok meşgul çok kalabalık diyorlarBugün ilk defa muayeneye gittik tanıştık. Gayet güleryüzlüydü. Pozitif konuştu gebelik konusunda. Hemen iğnelere başladık bakalım :)
Tedavi sürecin hayırlı olsunBugün ilk defa muayeneye gittik tanıştık. Gayet güleryüzlüydü. Pozitif konuştu gebelik konusunda. Hemen iğnelere başladık bakalım :)
Umarım hepimiz için olumlu ve istediğimiz gibi olsun.insallah olumlu olur sizin icin.Zor bir süreç Doğru doktor, doğru laboratuvar araştırmak ve en zoruda karar vermek. Bunlar bile baya yoruyo insani. Bende Alper beye gitmeyi dusunuyorum o yüzden giden kisilerin yorumları cok degerli. Allah yardimcimiz olsun
![]()
İrenbede 5 6 ay önce 4 500 dü canm Bi ara fiyat al istersenİzmir’de DNA hasar testi yaptıran var mıdır? Varsa ücretini öğrenebilir miyim kızlar! Bahçeci spermiyogram ve DNA hasar testi için 13 bin istedi. Daha uygun yapılabilir mi acaba?
Çok değil mi yaİzmir’de DNA hasar testi yaptıran var mıdır? Varsa ücretini öğrenebilir miyim kızlar! Bahçeci spermiyogram ve DNA hasar testi için 13 bin istedi. Daha uygun yapılabilir mi acaba?
Evet çok maalesef tavmergan da 4000’e anlaştık. Orada yaptıracağız. Hepsi dış merkeze gönderiyor zaten. Bahçeci de öyle yapacaktı muhtemelen.Çok değil mi ya![]()
evet kesinlikle hepsi dış merkeze gdiyor üçte biri fiyatına anlaşmıssınız resmen. bahçeci izmir ıvf piyasasını uçurıyor ya bi sakin olsunlarEvet çok maalesef tavmergan da 4000’e anlaştık. Orada yaptıracağız. Hepsi dış merkeze gönderiyor zaten. Bahçeci de öyle yapacaktı muhtemelen.
İkiside çok iyi doktor hiç kafanız karışmasın bende hayri beyin hastasıyım tüp bebek sürecindeydim kendi istegimle pgt li tüp bebek yaptık ilk denemede tuttu allahın izniyleVolkan Emirdar
Emre Başer
Alper Biler
Araştırdığım isimler bunlar. Şerife Hanım , Hayri Bey tüp bebekte tavmergen ile çalışıyormuş. O nedenle biraz kafam karıştı acıkcası
Herkese merhaba,
İzmirde tüp bebek veya tedavi süreci için bir arayış içerisindeyim.
Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla birkaç doktorumuz hakkında olumlu izlenimlerim oldu. Karar verme aşamasında referans olabileceğiniz doktorlarımız var mıdır ?
Listem su şekilde:
Funda Göde
Hayri Aksüt
Şerife Dikayak
Özlem Gültekin Çelik
Başka önerilere de oldukça açığım. Bu yolda emek veren anne adaylarımız emeklerimiz boşa cıkmasın inşallah❤
Ne kadar harcadın canım toplamda şuan hamilesin dimi gözün aydın daha önce hiç hamile kalmışmıydınİkiside çok iyi doktor hiç kafanız karışmasın bende hayri beyin hastasıyım tüp bebek sürecindeydim kendi istegimle pgt li tüp bebek yaptık ilk denemede tuttu allahın izniyle
Daha önce hiç gebeliğim yoktu evet çok şükür şuan hamileyimNe kadar harcadın canım toplamda şuan hamilesin dimi gözün aydın daha önce hiç hamile kalmışmıydın