Günlük Kombinler 2017 İLKBAHAR&YAZ TREND ALARMI : SNEKARS AYAKKABI

Kombin yarat, stilini oluştur, trendleri belirle, trendleri keşfet, stilini tasarla, tarzını paylaş, setlerini yarat, markaları takip et, kreasyonları keşfet, kombinlerini paylaş, moda grubunu oluştur, moda önerileri al, moda önerileri paylaş...

Elif Nemesis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2017
9
2
43
İlkbaharın kült ayakkabı modeli : SNEKARS
Son Yıllarda en çok tercih edilen ayakkabıların başında gelen Snekarslar cool görünmek isteyenlerin kadınların kurtarıcı modellerindendir

İlkbaharın gelmesiyle birlikte botlardan, çizmelerden Renkli Snekars ayakkabılara geçiş başladı

Hem trend görünümlü hem de rahat olan Snekars ayakkabı modelleri kadınların en sık tercih ettiği ayakkabı modellerinden biri.

Maskülen giyim stilinin son dönemlerde kadın giyiminde de moda olmasıyla birlikte farklı seçeneklerde ve renklerde birbirinden güzel Snekars tarzı ayakkabıları vitrinlerde görmek mümkün.

Her stile kolaylıkla uyum sağlayan Snekars ayakkabılar sadece yüksek ökçeli ayakkabılarla şık olunabileceği inanışını da yok etmiş durumda.

Snekars Ayakkabıları nasıl kombinler yapabiliriz???
Snekars ayakkabılar son dönemlerde kalın tabanlarıyla dikkat çekiyor. Daha cool ve stil sahibi bir görünüm yakalamak için kalın tabanlı ve değişik detayları olan ayakkabılarınızı jean'lerle ve kısa paça pantolonlarınızla kombinleyebilirsiniz. Eteklerle de harika bir uyum içerisinde olan bu modeller tarz görünmek ve rahat saatler geçirmek isteyenlerin favori modellerinden biri.

Çarpıcı bir ofis stili için koyu cigarette pantolonlarınızla siyah Snekars ayakkabılarınızı kombinleyebilirsiniz.

Snekars ayakkabılar metal tokalar, aksesuarlar ve deri püsküller gibi orijinal detaylarla daha göz alıcı ve hoş görünüyor. Bu tarz ayakkabıları daha sade kombinlerle giyebilirsiniz.

Tüm dikkatleri ayakkabılarınıza çekmek için siyah diz altı elbiselerle ve bohem uzun elbiselerle bu ayakkabılarınızı giyebilirsiniz. Siyah dar jean'lerle de göz alıcı snekarslarımızla kombinleyebilir ve deri ceketlerinizi de bu kombine ekleyerek son derece cool görünebilirsiniz.

Siyah ve beyazın buluştuğu Snekars modelleri de boru paça kumaş pantolonlara eklektik ve maskülen bir hava katmak için harika seçimler olabilir. Bu tip ayakkabıları hafta sonlarında paçası kesik siyah jean, t-shirt ve kumaş paltolarla kombinleyerek son derece stil sahibi görünebilirsiniz.

Metalik renklerde veya canlı renklerde bir çift Snekars ayakkabı edinerek tüm gözleri ayakkabılarınıza çekebilirsiniz. Metalik renkli Snekars tarzı ayakkabılar sokak modasının en hip parçalarından olmasının yanı sıra her renkte kıyafetle kombinlenmesi açısından da ideal.
 

Eklentiler

  • 3.jpg
    3.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 10.jpg
    10.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20170424_230005_625.jpg
    IMG_20170424_230005_625.jpg
    80,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20170416_113526_883.jpg
    IMG_20170416_113526_883.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 63
X