• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bayanlar ben yeni uyeyim inşallah benim de salı günü asilamam olacak ama çok korkuyorum çok acı verici bisey olduğunu duydum bilenler yardımcı olabilir mi
Slm hic bi acisi yok telaslanma lutfen normal muayene eder gibi dusun simfiden hayirli olsun ins bebisine kavusursun

Merhaba çok teşekkür ederim ama işte Spekulum olayı birazcık canımı sıkıyor inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimize sağolun.

Ben de 23 Kasım'da yaptırdım.
İlk aşılamam
Yedisinde tahlil yaptır dedi dr
Ama kaç gündür ara ara ciddi adet sancısı çekiyorum.
İştahım adet öncesi açıldığı gibi yine ciddi açıldı.
Bu sancı normal mi?
Bi de komik bir soru olacak ama adet olursak test yapmamıza gerek kalmıyor değil mi :( ?

Merhaba ben de ilk kez yaptıracağım ama adet olsan da kanda bakılması gerekiyormuş düşük vs ihtimaline karşı bu arada nasıl geçti acılı mı oldu muallime89

Merhaba ben de ilk kez yaptıracağım ama adet olsan da kanda bakılması gerekiyormuş düşük vs ihtimaline karşı bu arada nasıl geçti acılı mı oldu muallime89
Yalnızca spekulum takılırken az acı oldu, o da sanırım benim o alete karşı özel korkumdan oluyor. Ama onun dışında bi acı olmuyor hamdolsun. Allah hayırlısıyla size de bize de evlat müjdesi duymayı nasip etsin bu ay

Kizlar bu deger iyimi kotumu sperm testi. bir suru sayi var hangisini dikkate alicam

Eklentiler

• 20171205_091533.webp
    20171205_091533.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 95
Yalnızca spekulum takılırken az acı oldu, o da sanırım benim o alete karşı özel korkumdan oluyor. Ama onun dışında bi acı olmuyor hamdolsun. Allah hayırlısıyla size de bize de evlat müjdesi duymayı nasip etsin bu ay
Cevabınız için teşekkür ederim benim de spekulum la ilgili korkum var ondan dolayı gerginim suan amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Bende yarın test yaptiracaktim ama bugün den beri adet olacakmisim gibi agrim var hafif bugün asilamanin 14.günü galiba teste gerek kalmadan adet olucam. :KK43:

Ben test yaptırdım kızlar negatif cikti:KK43: hiç şaşırmadım zaten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bizim için en hayırlı olanı rabbim bilir. Böyle olduysa vardır rabbim in bir bildiği ne diyeyim

Ben test yaptırdım kızlar negatif cikti:KK43: hiç şaşırmadım zaten hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. bizim için en hayırlı olanı rabbim bilir. Böyle olduysa vardır rabbim in bir bildiği ne diyeyim

Amin canım inşallah, üzülmemeye moralini bozmamaya çalış. Dua edelim birbirimize inş bu güzel duyguyu hayırlısıyla en kısa zamanda biz de yaşayabiliriz

Back
X