Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet dayanamadım canım ama keske yapmasaydım :KK43:
Ben de 20sinde yaptırdım doktor bugün gelmemi istedi rahime bakacakmis ama ben gitmedim çünkü çok erken daha. Bence üzülme testi cuma yada cumartesi tekrarla dikkatli ol ama

Bende evde idrar testi yapmistim birinde silik çıktı 2.çizgi. tekrar yaptım onda daha silik çıktı .olece bıraktım .bakalım hayırlısı hepimiz için .

kızlar Pazartesi aşılama yaptırdım öğleden önce. Bu sabah 6 gibi mide bulantısıyla uyandım hem yanma hem bulantı ağzıma su geliyor gibi oldu istifra etme hissi vardı ekmek ve su ile anca yatıştırdım ara ara yıne oldu sonra şimdi geçti sayılır. Döllenme veya yerleşme kaynaklı mıde bulantısı oluyormuş sizlerde bu şekilde olan var mı daha adetime 1 haftadan fazla var. Umut işte.. :olamaz:

Hayırlı olsun canım asilaman. Benim mide bulantım olmadı ama değişiyor kişiden kişiye göre .inşallah senin ki bebis belirtisidir. ..

Merhaba arkadaslar. Cumartesi 25 kasimda asilama oldum. Bugun 6. gunumdeyim. Cok heyecanli bir surec. Yumurtaliklarimda bir baski var gibi ani hareketlerde yumurtaligima bir anlik bir bicak saplanma hissi oluyor. Umarim bu bir belirtidir. Birde cok acikiyorm.

20 kasimda aşılama oldum ve bugün test yaptım negatif. Şansımızı denemistik olmadi kismet değilmiş. Insallah sizinkiler tutar kızlar

Arkadaşlar lütfen bana akıl verin asilamamin 7.gunundeyim 4.gün sarimsi akintim vardı ama sonra beyaza döndü suan o kadar çok akintim var ki sürekli camasirim islaniyor ve yavaş yavaş kaşıntı da başladı ben niye böyle oldum acaba asilamada enfeksiyon falan mi kaptım ki çok uzgunumm:KK43:

Arkadaşlar lütfen bana akıl verin asilamamin 7.gunundeyim 4.gün sarimsi akintim vardı ama sonra beyaza döndü suan o kadar çok akintim var ki sürekli camasirim islaniyor ve yavaş yavaş kaşıntı da başladı ben niye böyle oldum acaba asilamada enfeksiyon falan mi kaptım ki çok uzgunumm:KK43:
Sayet jel kullaniyosaniz bunlari jel yapiyo kullanmayi birakinca bitiyo yani geciyo

Back
X