- 8 Mart 2012
- 689
- 398
- 303
Ben de 20sinde yaptırdım doktor bugün gelmemi istedi rahime bakacakmis ama ben gitmedim çünkü çok erken daha. Bence üzülme testi cuma yada cumartesi tekrarla dikkatli ol amaEvet dayanamadım canım ama keske yapmasaydım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 20sinde yaptırdım doktor bugün gelmemi istedi rahime bakacakmis ama ben gitmedim çünkü çok erken daha. Bence üzülme testi cuma yada cumartesi tekrarla dikkatli ol amaEvet dayanamadım canım ama keske yapmasaydım![]()
Kaçıncı gün canimBende evde idrar testi yapmistim birinde silik çıktı 2.çizgi. tekrar yaptım onda daha silik çıktı .olece bıraktım .bakalım hayırlısı hepimiz için .
Kam testimi yaptin20 kasimda aşılama oldum ve bugün test yaptım negatif. Şansımızı denemistik olmadi kismet değilmiş. Insallah sizinkiler tutar kızlar
Yok cnm idrar testi. Cok az da deger olsa çıkıyor ben idrar testine güveniyorum. Yarın da adet günüm zaten.Kam testimi yaptin
Bende idrar yaptım dün ama çok silik çıktı belirsiz 2.çizgi .benimde umudum KalmadiYok cnm idrar testi. Cok az da deger olsa çıkıyor ben idrar testine güveniyorum. Yarın da adet günüm zaten.
Olur mu aksine umutlan çünkü iğnenin etkisi geçmiş belli ki. Demek ki tuttu. Bence kan ver yada hergun yap ki koyulasmayi takip etBende idrar yaptım dün ama çok silik çıktı belirsiz 2.çizgi .benimde umudum Kalmadi
20 kasimda aşılama oldum ve bugün test yaptım negatif. Şansımızı denemistik olmadi kismet değilmiş. Insallah sizinkiler tutar kızlar
Çok silik yok gibi o nedenle biraz daha zaman geçsin diye düşündüm benim adetime 4 gun varOlur mu aksine umutlan çünkü iğnenin etkisi geçmiş belli ki. Demek ki tuttu. Bence kan ver yada hergun yap ki koyulasmayi takip et
Sayet jel kullaniyosaniz bunlari jel yapiyo kullanmayi birakinca bitiyo yani geciyoArkadaşlar lütfen bana akıl verin asilamamin 7.gunundeyim 4.gün sarimsi akintim vardı ama sonra beyaza döndü suan o kadar çok akintim var ki sürekli camasirim islaniyor ve yavaş yavaş kaşıntı da başladı ben niye böyle oldum acaba asilamada enfeksiyon falan mi kaptım ki çok uzgunumm![]()