Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullanıyorumBende bugun yaptirdim kizlar insallah guzel sonuclar aliriz progestan kullaniyor musunuz?
Bana hap şeklinde verdi fitilden farki var midir acabaBen kullanıyorum
Hap verdi vana da fitil olarak kullan dedi vajinal kullaniyorunBana hap şeklinde verdi fitilden farki var midir acaba
Bana belirtmemis ama recetede oral yaziyordu. Senin ilk asilaman mi? Bir degisiklik hissediyor musun kendinde?Hap verdi vana da fitil olarak kullan dedi vajinal kullaniyorun
Benim 3.asilama canım pek bişey hissetmiyorumBana belirtmemis ama recetede oral yaziyordu. Senin ilk asilaman mi? Bir degisiklik hissediyor musun kendinde?![]()
merhaba bende yeni yaptırdım.12 kasımda aşılamam yapıldı.30 ekimde tedaviye başlamıştım.hayırlısı olsun hakkımızda.Merhaba arkadaşlar 2017 kasım ayında aşılama yaptıranlar burada buluşalım ve paylaşım yapalım.
ben 2 kasımda ilk aşılamamı oldum test tarihin bekliyorum :)
evet crinone jel kullanıyorum aşılamam yapıldığından beri.siz kullanıyormusunuz.Bende bugun yaptirdim kizlar insallah guzel sonuclar aliriz progestan kullaniyor musunuz?
sizde bendenmişsiniz ilk aşılamam benimde ne aşılama yapılırken nede iğnelerimi vururken öyle aman aman bi ağrı hissetmedim.bi gariplikmi var bende diyordum herkes ağrım var diyordu hastanedeki kızlar :)Benim 3.asilama canım pek bişey hissetmiyorum
Bana hap verdi progestan kullaniyorum valla benim hic bir agrim sizim yok galiba benim tutmadi burda maşallah herkesin bir suru belirtisi var ben küp gibiyim :))evet crinone jel kullanıyorum aşılamam yapıldığından beri.siz kullanıyormusunuz.
aynen bende öyleyim hiç aşılama yaptırmamış gibiyim hayırlısı olsun hakkımızda .eşiminde değerler bu sefer düşük çıktı 1.5 gün perhiz yapabildik.Bana hap verdi progestan kullaniyorum valla benim hic bir agrim sizim yok galiba benim tutmadi burda maşallah herkesin bir suru belirtisi var ben küp gibiyim :))
Olacagi varsa oluyor canim yoksa 300 milyon spermi olup tutmayani biliyorum. Bu işler tamamen kismet işi. Bugun kacinci gunun?aynen bende öyleyim hiç aşılama yaptırmamış gibiyim hayırlısı olsun hakkımızda .eşiminde değerler bu sefer düşük çıktı 1.5 gün perhiz yapabildik.tam 48 saat olmamıştı
Arya seni gecen ay cok takip etmistim sonucun negatif olunca bende cok uzulmustum insallah bu ay tutacak Alah in izni ile test tarihlerimiz yakin benim de 23 kasimBenimde test tarihi 24 kasim
Olacagi varsa oluyor canim yoksa 300 milyon spermi olup tutmayani biliyorum. Bu işler tamamen kismet işi. Bugun kacinci gunun?