• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 Kasım ayında aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar 2017 kasım ayında aşılama yaptıranlar burada buluşalım ve paylaşım yapalım.
ben 2 kasımda ilk aşılamamı oldum test tarihin bekliyorum :)
merhaba bende yeni yaptırdım.12 kasımda aşılamam yapıldı.30 ekimde tedaviye başlamıştım.hayırlısı olsun hakkımızda.

Benim 3.asilama canım pek bişey hissetmiyorum
sizde bendenmişsiniz ilk aşılamam benimde ne aşılama yapılırken nede iğnelerimi vururken öyle aman aman bi ağrı hissetmedim.bi gariplikmi var bende diyordum herkes ağrım var diyordu hastanedeki kızlar :)

Arkadaşlar merhaba inşallah hepinizin aşılaması hayırlı uğurlu olur ve güzel haberleri paylaşırız buradan. ben de 9 kasımda oldum bugün 8. Günüm, bu ilk aşılamam ve umarım son olur. Sabırsızlık içinde günlerin geçmesini bekliyorum.ben de 24ünde test yaptırmayı düşünüyorum

Bana hap verdi progestan kullaniyorum valla benim hic bir agrim sizim yok galiba benim tutmadi burda maşallah herkesin bir suru belirtisi var ben küp gibiyim :))
aynen bende öyleyim hiç aşılama yaptırmamış gibiyim hayırlısı olsun hakkımızda .eşiminde değerler bu sefer düşük çıktı 1.5 gün perhiz yapabildik. :( tam 48 saat olmamıştı

aynen bende öyleyim hiç aşılama yaptırmamış gibiyim hayırlısı olsun hakkımızda .eşiminde değerler bu sefer düşük çıktı 1.5 gün perhiz yapabildik. :KK43: tam 48 saat olmamıştı
Olacagi varsa oluyor canim yoksa 300 milyon spermi olup tutmayani biliyorum. Bu işler tamamen kismet işi. Bugun kacinci gunun?

Back
X