• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sonrası tüp bebek

ezgiozturk57

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
247
28
13
27
Kızlar selam,5 mayısta aşılama yaptırdım negatif oldu regl oldum şimdi yarın tüp bebeğe başlıyoruz,aşılamaya başlarken regl iken ilk muayenede alttan yapılmıştı,1 ay oldu zaten takipliyim sizce tekrardan alttan muayene yapılıe mı direkt başlanıe kı tedaviye ?

Kızlar selam,5 mayısta aşılama yaptırdım negatif oldu regl oldum şimdi yarın tüp bebeğe başlıyoruz,aşılamaya başlarken regl iken ilk muayenede alttan yapılmıştı,1 ay oldu zaten takipliyim sizce tekrardan alttan muayene yapılıe mı direkt başlanıe kı tedaviye ?
Evet tüp bebekte de tüm muayeneler alttan yapılır rahmin ve yumurtaların durumuna göre de doktor tedaviye başlar.

Merhaba nerde yaptiriyorsunuz

Back
X