- 14 Aralık 2010
- 1.312
- 806
- 323
Kizzz bu takvim nee hemen aciklama yap bizeAmin inşAllah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizzz bu takvim nee hemen aciklama yap bizeAmin inşAllah canım
Kizlar gunaydin bende 10kasimda ucuncu asilamami yaptirdim ve bende jel kullaniyorum ins 24 kasim tahlil gunumde hepimiz hamile kaliriz rabbim nasip eder ins
E bugun 12. Gun o zaman ne duruyorsun test yapsanaAmin inşallah canımben de jel kullanıyorum canım bana jeli 12 gün kullan dedi drun hemşiresi ve de bugün 12.yi kullandım. Sana nekadar dediler?
Slm kizlar bende 6gun once carsamba asilama yaptirdim ogunden beri kasik agrim devam ediyo dünden beride hic hafiflemedi bel agrimda gogsmse agrida var bide asilama ignelri ol dum zamanlardan bdri iştahsızlık var kizlar cnm hic bisy yemek istemiyor
E bugun 12. Gun o zaman ne duruyorsun test yapsana![]()
sabah ki testim düne göre daha koyu cıktı kan verdim inş vardır totem yaptım bnde takvim olsun daimi olsun dieKizzz bu takvim nee hemen aciklama yap bize![]()
Gurubumuzun ilk hamişi olma odulunu sana veriyoruz o vakit :)) insallah guzel sonuclar gelir haber ver buradan olur musabah ki testim düne göre daha koyu cıktı kan verdim inş vardır totem yaptım bnde takvim olsun daimi olsun die![]()
sabah ki testim düne göre daha koyu cıktı kan verdim inş vardır totem yaptım bnde takvim olsun daimi olsun die![]()
inş hayırlısıyla canmAaayyyy hadi inşallah canımii yapmışsın , heycanla bekliyoruz sonucu
Benim testte de cok coook silik cizgi vardi sabah ama 9. Gun asilamada igneden de olabilirinş hayırlısıyla canm![]()
ben 8.günde yapmıstım yoktu sen yarın gene yap canımBenim testte de cok coook silik cizgi vardi sabah ama 9. Gun asilamada igneden de olabilir
Dun bende de yoktu ama idrarin yogunlugundan bile degisiyordur ihtimal vermiyorum ama yarin yine bakarim canim senin sonuc cikti miben 8.günde yapmıstım yoktu sen yarın gene yap canım![]()
cıkmadı canım 3 gibi cıkarDun bende de yoktu ama idrarin yogunlugundan bile degisiyordur ihtimal vermiyorum ama yarin yine bakarim canim senin sonuc cikti mi
Slm canım Benim de sürekli bel kasık ağrılarım var senin aksine doymuyorum sanki. Göğsümde ağrı yok hiç. ben de perşembe yaptırdım aramızda bir gün varSlm kizlar bende 6gun once carsamba asilama yaptirdim ogunden beri kasik agrim devam ediyo dünden beride hic hafiflemedi bel agrimda gogsmse agrida var bide asilama ignelri ol dum zamanlardan bdri iştahsızlık var kizlar cnm hic bisy yemek istemiyor
Test gunune kadar cnm zaten icinde onbes tane var hepsi gider gibiAmin inşallah canımben de jel kullanıyorum canım bana jeli 12 gün kullan dedi drun hemşiresi ve de bugün 12.yi kullandım. Sana nekadar dediler?
Mutlaka bizede bildir ki umutlanalim bizde ben de gogus agrisi bel grisi cok ama ben herseyi kullandigim su jele bagliyorum sonucta o da bi hormon gibi geldicıkmadı canım 3 gibi cıkar
Senle ayni durumdayiz ayni gun hemde 3. Deneme olmazsa direk tupe gecis benimde gogus bel agrim var su jelden de hic haz etmiyorum neyseki son 4 gunMutlaka bizede bildir ki umutlanalim bizde ben de gogus agrisi bel grisi cok ama ben herseyi kullandigim su jele bagliyorum sonucta o da bi hormon gibi geldibu ucuncu olunca pek de umutlanmak istemiyom aslinda bu da olmazsa zaten direk tup bebege basliyoz ins
hayırlısı inşallah bnm de 3.du umudum yoktu rabbim nasip ettiyse olur sonuc cıkmadı bekliyorumMutlaka bizede bildir ki umutlanalim bizde ben de gogus agrisi bel grisi cok ama ben herseyi kullandigim su jele bagliyorum sonucta o da bi hormon gibi geldibu ucuncu olunca pek de umutlanmak istemiyom aslinda bu da olmazsa zaten direk tup bebege basliyoz ins