- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
Saolasin canım aşılamanın 12 günü adetin 25 günüGözün aydın canım. Kaçıncı gunundu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolasin canım aşılamanın 12 günü adetin 25 günüGözün aydın canım. Kaçıncı gunundu
Allah razı olsun canım benim dualarımdasiniz herkese nasip etsin RabbimAyy superr ya bugun kac kes girdim ciktim sen bir sey yazdin mi diye :)) bizler icinde dua et olur mu cok sevindim![]()
Cnm hayirli olsun ins bize belirtilwrin oldu mu neler hissettin bahsetsene biraz cnm umut oldun vallaTest sonucum çıktı 21 kızlar :)
Amin inş canım isteyen herkeseTebriklerrr darisi bize ins![]()
Saol canım darısı sizlere inş en kısa zamandaCnm hayirli olsun ins bize belirtilwrin oldu mu neler hissettin bahsetsene biraz cnm umut oldun valla
Benimde hic yok zaten bu ucuncu asilamaydi ama iste bir parca oluyo yinede peki kacinci gun evde test yaptin cnmSaol canım darısı sizlere inş en kısa zamandabenim tek belirtim yerleşme kanamadıydı ondan anladım başka bişey olmadı aslında hiv umudum yoktu Rabbim nasip etti
![]()
8.gündem beri yapıyordum 11.gundede kanana ile beraber gölge çıktı snra git gide koyulastiBenimde hic yok zaten bu ucuncu asilamaydi ama iste bir parca oluyo yinede peki kacinci gun evde test yaptin cnm
Hayırlı olsun canım çook sevindim darısı bekleyen herkeseTest sonucum çıktı 21 kızlar :)
aminnnn inşAllah canımHayırlı olsun canım çook sevindim darısı bekleyen herkese![]()
Hayirli olsun cnm hep solerim ama kendimde bir turlu uygulayamam pozitif dusun ki pozitif olsun cnm umutsuz olmak seytanin vesvesidir cnmSelammmmm kızlar ilk aşılamam yapıldı dün bana dua edermisiniz 14 gün var test tarıhıme nasıl dayanacammm bilmiyorummmmmm
Burada 7 senelık evlıyım normal yoldan 1 gebelık oldu düşükle sonuclandı ilk tedavi ilk aşılama bir ümitli 1 ümitsizim
Selammmmm kızlar ilk aşılamam yapıldı dün bana dua edermisiniz 14 gün var test tarıhıme nasıl dayanacammm bilmiyorummmmmm
Burada 7 senelık evlıyım normal yoldan 1 gebelık oldu düşükle sonuclandı ilk tedavi ilk aşılama bir ümitli 1 ümitsizim
Cnm ins tutmustur kac senelik evlisiniz kac senedir istiyosunuz ve sorun ne acaba ozel deilsekızlar bnm eşimde sorun var bana 8 kasımda yapıldı bat günüm dündü adet ağrılrım var gibi ne bileyim bugün 13.gün inş tutar
Cnm kan ver idrara pek inanamiyom ben yaa sende umudunu yitirme lutfen
Tamam canım teşekkürler, hayırlısı olsun inşallah
kızlar bnm eşimde sorun var bana 8 kasımda yapıldı bat günüm dündü adet ağrılrım var gibi ne bileyim bugün 13.gün inş tutar