- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.521
4 kasim ile ilk ignelerime basladim. C.tesi ise transferim gerçekleştirildiAkasyaa5 sen nekadardir tedavi görüyorsun a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kasim ile ilk ignelerime basladim. C.tesi ise transferim gerçekleştirildiAkasyaa5 sen nekadardir tedavi görüyorsun a
Yaaaaaaaaaa :)))))cok sevindimmmmm allahhhh devamını erdirsinn.... aminn insallahh sira bizdee. Kac çıktı degerinKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Ayy ne güzel ya bende görürüm o günleri insallahhh.. hayırlısı olsun canım ne zaman ogrenceksin peki sonucu..4 kasim ile ilk ignelerime basladim. C.tesi ise transferim gerçekleştirildi
28 test günüm suan yatiştayim :)Ayy ne güzel ya bende görürüm o günleri insallahhh.. hayırlısı olsun canım ne zaman ogrenceksin peki sonucu..
Belirti varmi canim? Kacinci gun embriyosu idi?Kizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Haklısın canım inşallah düşünmicem :) bu arada test günümüz aynı :))Şöyle düşün rabbim ol derse olur o nasip etnezse hiçbirşekilde çocuğun olmaz biliyorsun rahat ol dua et dusunmemeye calis
İnşallah canim Rabbim bu sevinci hepinize yasatsinÇok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsininşallah bizde görücez o günleri :) :)
Beraber gun sayacagiz. Nerede tedavi goruyorssun?Haklısın canım inşallah düşünmicem :) bu arada test günümüz aynı :))
Hep28 test günüm suan yatiştayim :)
Hayırlısı inşallah..28 test günüm suan yatiştayim :)
3. Günün canım 12. Gun test günümdü sadece ara ara belim ağrıyo bide gögüslerim şiş ve cok hassasBelirti varmi canim? Kacinci gun embriyosu idi?
Cok mutlu oldummmm pozitif enerji gönderdin bana. Dua et bize3. Günün canım 12. Gun test günümdü sadece ara ara belim ağrıyo bide gögüslerim şiş ve cok hassas
Bu anı bekliyordum senden yaa vallahi. Çok seviniyorum duydukça. Umut ol bize. Rabbim kucağına almayı nasıp etsin canım. Yarın bnn transver günüm sabırsızlanıyorumKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Doktorum transferden sonra corasprine direk başlattı ve göbekten kan sulandırıcı igne oluyorum canım 1 düşük yaşadığım için kan pıhtılaşmasını önlemek amaçlı şu an normal olarak degerlendiriyorlar kahverengi lekelenmemi ama ben keseyi kalp atışını görene kadar rahat etmiycem sanırım
Kalamış Tüp Merkezinde canım :) sen nerede tedabi görüyosunBeraber gun sayacagiz. Nerede tedavi goruyorssun?
Cnm allah tamamini erdirsin..Allahım bebeğine sağlık versin. Cok sevindimKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Medical parktaKalamış Tüp Merkezinde canım :) sen nerede tedabi görüyosun
gözün aydınKizlar sonuç pozitif darısı başıniza inşallah
Maasllah canim allah tamamina erdirsin kac cikti degerin3. Günün canım 12. Gun test günümdü sadece ara ara belim ağrıyo bide gögüslerim şiş ve cok hassas