2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

e2 hormonunun yumurta başına 150-200 olması gerekiyor. Yani 2 yumurtanız var ise e2 değeriniz 300-400 arasında olmalı. Aksi takdirde yumurta tam gelişmemiş demek oluyor ve toplamıyorlar.

Benimde rezerv azlığım var. Onun için doktorum iğne yerine hapla tedavi yapıyor. e2 yükselmediği için bir türlü opu aşamasına gelemedim canım :KK43:
ben aslında tüp bebek tedavisi için değl normal hastaneye gidiyorum..hiç böyle olduğunu bilmiyordum..yani daha önceki doktor bide daha çok düşürmeye çalışmıştı..bu doktor 200 lerde olsa yeterli rahim duvarıda iyi dedi herşey güzel normal yolla döllenmeyi bekliycez bu ay bakalım hayırlısı...eğer olmazsa haplara devam bi süre sanırım öyle gözüküyor..

ben aslında tüp bebek tedavisi için değl normal hastaneye gidiyorum..hiç böyle olduğunu bilmiyordum..yani daha önceki doktor bide daha çok düşürmeye çalışmıştı..bu doktor 200 lerde olsa yeterli rahim duvarıda iyi dedi herşey güzel normal yolla döllenmeyi bekliycez bu ay bakalım hayırlısı...eğer olmazsa haplara devam bi süre sanırım öyle gözüküyor..
he bide progestan 200mg verdi sabah akşam yutuyorum..Allah herkesin kalbine göre versin..hasretler son bulsun inşallah..

Çok üzüldüm yaranı deşmek istemezdim :KK61: benimde 3.gün embriyosu 7.gunum idrarda belli olmadi malesef moralim bozuk biraz :mad::mad::mad::mad:
Herşey Allahtan canım o ol derse olur olmadıysa da vardır bir sebebi. Üzüldüm öğrendiğimde ama napalım her zaman hayırlısını istemek lazım. Sende bozma moralini bekle erken bence bi kaç gün daha geçsin öyle yap.

Kizlar bugun transferimin 5. Gunu ve progesteron testim 60 dan buyuk cikti. Ne demek simdi bu? Iyi bisey mi kotu bisey mi?

bişey daha sorucam adetin kaçıncı gününde e2 hormonu bu değerlerde olmalı?

adetin kaçıncı gününde olduğunu bilmiyorum. Ancak adet olunduğunda bu sayı düşüyor. adet olmaya yakın yükseliyor diye biliyorum.
Benim söylediğim değerler tüp bebekte yumurtaların toplanacağı zaman öyle olması gerekiyor. Yumurtaların toplanmaya hazır olgunlukta olduğunu gösteriyor

Arkadaslar, erken idrar testlerini yapmayin bosyere kendinizi uzuyorsunuz. Varsada cikmayabilir yaniltici olabiliyor. Ve bir kac gun daha stres yasatiyorsunuz vucudunuza. Yapmayin yazik zaten vucudlarimiz yorgun...

Kızlar selam Benim de bugün transferimin 4.günü hafif kasıklarımda ağrı var onun dışında iğnelerden baya muzdaribim. Kalçadan progesteron göbekten kan sulandırıcı hibor ve bir tane daha iğne :( haftaya cuma test günüm. 3.gün embriyosu 2 tane 8 hücreli bebişim var şuan karnımda♥️ İşallah bana tutunurlar. Bu ikinci tüp bebeğim .

Arkadaslar,sizdede crinone jelden sonra kahve kucuk lekeler ve gozle zor secilen pembe lekeler geldi mi? Dpktora sorayim mi bilemedim:KK42:

Eğer normal gebelik düşünülüyor ise, reglin 12-14 günlerinde 150-200 arası olması iyidir. 1 yumurtanın olgunlaştığını gösterir.
zaten 2 yumurta vardı 20mm di ikiside..adetin 17. günü 146 çıktı e2 değerim...doktor herşey çok güzel dedi... sonrasında çatlatma iğnesi ve çatladığınıda gördü..bundan sonra progestan 200 mg sabah akşam yut kanda gebeliğe bakcaz 15 gün sonra tedavi bu kadar dedi bitti.. bakalım hayırlısı inşallah aralık başı gibi olmam gerek inşallah olmama ya...herkesin kalbine göre versin rabbim..ç

Kizlae 3. Gun embriyo transferi yapildi 2 tane iyi kaliteli 1 tane orta kaliteli olmak.uzere transfer edilsi 27 kasim pazartesi test tarihim laboquick strip diye bi test var.sabah aksam.yapiyorum.tik.yok arada bel.agrilarim.adet olucakmisimgibi.hissediyorum vajinam agriyo ay cok heycanliyim belirtimi bunlar acep goguslerim aciyo ama o kadar degil bide ben ilk.defa boyle.gordum.karardi biraz uclari beni bi aydinlatin canimcimlar :110:

Kizlae 3. Gun embriyo transferi yapildi 2 tane iyi kaliteli 1 tane orta kaliteli olmak.uzere transfer edilsi 27 kasim pazartesi test tarihim laboquick strip diye bi test var.sabah aksam.yapiyorum.tik.yok arada bel.agrilarim.adet olucakmisimgibi.hissediyorum vajinam agriyo ay cok heycanliyim belirtimi bunlar acep goguslerim aciyo ama o kadar degil bide ben ilk.defa boyle.gordum.karardi biraz uclari beni bi aydinlatin canimcimlar :110:

Canim bende geldi ben.sordum.normal.dedi
Oyleymis evet. Sende cok belirtilere takilma kendini cok dinleme. Bak ne gzuel uc tane konmus icini ferah tut olur Allahin izniyle. Dikkat ettnmi bilmiyorum ama kim belirtilere cok takilirsa onlarda pek olmuyor. Daha rahat oluruna birakanlar ise cogunlukta pozitifi goruyorlar.

Back
X