2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlarrr pozitiff alanlar transferden snra hiç dinlendinizmi??? Yada nasıl geçirdiniz? Bn daha hiçç dinlenmedim yogun tempolu gdio..
ilk 4 gün çok önemli diyorlar bence dinlen canım elinden geldiği kadar
emekler boşuna gitmesin
ama şöyle bi durum da var Allahım verdi mı veriyor

kızlar iğnelerde 5 gündeyim
sabah kontrolüm var yumurtalarda gelişme varmı bakicaklar. heyecandan uyuyamıyorum. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün dualarım herkesle sizlerinde dualarını bekliyorum inş
Rabbim gönlüne göre versin nasıl geçti kontrolün canım?

Kızlar doktorum adetin 2. Günü gel demişti yarın muayene olucam inşallah bu ay transferimiz gerçekleşecek allahın izni ile dualarınızı bekliyorum

Merhaba kızlar ,

Uzun yıllardır tüm kararlarımda kadınlarkulubu nun engin deneyimlerinden faydalanmış biri olarak tüp bebek tedavisine başlama kararı almamın akabinde siteye üye olmuş bulunmaktayım :) Bugün tedaviye başlamak için doktora gittiğimde 3 cm kistim oluştuğunu öğrendim ve tedavim diğer aya kaldı :( Ginera adlı bir ilaca başladım . Bir sonraki adet dönemimde %95 ihtimalle kistten kurtulmuş olacağım söylendi . Basit bir kistmiş , benim gibi olup bebiş sahibi olanlar varsa bana biraz moral verebilir mi acaba ... Şimdiden teşekkür ederim hepinize :KK36:

Merhaba kızlar ,

Uzun yıllardır tüm kararlarımda kadınlarkulubu nun engin deneyimlerinden faydalanmış biri olarak tüp bebek tedavisine başlama kararı almamın akabinde siteye üye olmuş bulunmaktayım :) Bugün tedaviye başlamak için doktora gittiğimde 3 cm kistim oluştuğunu öğrendim ve tedavim diğer aya kaldı :KK43: Ginera adlı bir ilaca başladım . Bir sonraki adet dönemimde %95 ihtimalle kistten kurtulmuş olacağım söylendi . Basit bir kistmiş , benim gibi olup bebiş sahibi olanlar varsa bana biraz moral verebilir mi acaba ... Şimdiden teşekkür ederim hepinize :KK36:
Canım bende eylül ayında ilk tüp bebek tedavim için doktora gittim ve seninkisi gibi basit bir kist görülmüştü. Doktorum yasmin hap verdi ve kistim tamamen söküldü. Yumurtalarım toplandı donduruldu. Basit kistler genellikle ilaçla sökülüyor. Tedavin hayırlı olsun inşallah.

Canım bende eylül ayında ilk tüp bebek tedavim için doktora gittim ve seninkisi gibi basit bir kist görülmüştü. Doktorum yasmin hap verdi ve kistim tamamen söküldü. Yumurtalarım toplandı donduruldu. Basit kistler genellikle ilaçla sökülüyor. Tedavin hayırlı olsun inşallah.
İnşallah canım , kist deyince korktum biraz :( Sen transfer olmadın mı ? Binlerce mesaj okudum sitede tüp bebek ile ilgili . Şimdi kendim yapmaya kalkınca okuduklarımın hepsini unuttum resmen şapşal gibi oldum . Allah hepimizi dualarımıza kavuştursun inşaallah ..

Rabbim gönlüne göre versin nasıl geçti kontrolün canım?
elhamdülillah çok iyi geçti doktorum şansımın yüksek olduğunu söyledi
14-15 yumurta var dedi buda iyi biseymiş

ilk olduğu için pek ne iyi kötü bilemiyorum ama moralim yerinde şükür herşeyin güzel olacağına inanıyorum daha doğrusu inanmak istiyorum diyelim

İnşallah canım , kist deyince korktum biraz :KK43: Sen transfer olmadın mı ? Binlerce mesaj okudum sitede tüp bebek ile ilgili . Şimdi kendim yapmaya kalkınca okuduklarımın hepsini unuttum resmen şapşal gibi oldum . Allah hepimizi dualarımıza kavuştursun inşaallah ..
İşin içine girince öyle oluyor canım bende sudan çıkmış balık gibi napıcağımı bilmez vaziyetteyim, sürekli araştırıyorum. Transfer olmadı henüz aralık adetimle gidicem aralık sonu ocak başı gibi olacak kısmetse

İşin içine girince öyle oluyor canım bende sudan çıkmış balık gibi napıcağımı bilmez vaziyetteyim, sürekli araştırıyorum. Transfer olmadı henüz aralık adetimle gidicem aralık sonu ocak başı gibi olacak kısmetse
Hayirlisi olsun insallah Allah once karnimiza sonra kucagimiza almamizi nasip etsin :KK68:

Back
X