2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım ederim tabi benim değerlerim şöyleydi ;
8.gün 21
10.gün 63
12.gün 174
14.gün 581
Doktor bini geçince gel dedi ve ikiz gebelik olabilir dedi. İşaşlah allahım sağlıkla öledir ♥️
Cok guzel artmis degerlerin maslalah size. Bugunde bir baktirsaydin keske. Aman bosver saglikli olsunda 1 ya da 2 farketmez canim. Cok sevindim saglikla devam etsin insalah

Cok guzel artmis degerlerin maslalah size. Bugunde bir baktirsaydin keske. Aman bosver saglikli olsunda 1 ya da 2 farketmez canim. Cok sevindim saglikla devam etsin insalah
İşallah canım benim allahım sağlıkla versin de aynen bir iki hiç farketmez ♥️♥️ Aslında aklıma gelmedi değil bugün de baktırmak ama benim kollarım hep morardı kan alınırken dedim boş yere şimdi iğne vurdurmayayım.yarın sabah vercem artıııkın

Doktor ısrarla bırakma diyor bende aradım bugün değerim düşmüş çünkü iki sonra tekrar test yap dedi değerim 5 in altına düşene kadar devam etcekmişim bebek yok ortada boşuna uğraştırıyor
Jel mi kullanıyorsun iğne mi ben jel kullanmıstım da

Kızlar selamlar...ben yumurta takibi yaptiriyordum. Bu ay adetim gecikti lekelenme oldu ve gelmiyor..progestan hapı yutuyordum ondan mı oldu bilemedim yarın tahlil vercem şans dileyin banada... ve hapla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi

Kızlar selamlar...ben yumurta takibi yaptiriyordum. Bu ay adetim gecikti lekelenme oldu ve gelmiyor..progestan hapı yutuyordum ondan mı oldu bilemedim yarın tahlil vercem şans dileyin banada... ve hapla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım ☺

Kizlar transferimin altinci gunu normalde yedi aralık adet gunum test gunum de dokuz aralik doktor ilaclardan dolayi zaten adet olmazsin dedi ama yine de korkuyorum olur mu acaba diye

Back
X