- 1 Kasım 2017
- 73
- 50
- 8
- 39
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.681
Kaç transfer olup kaç toplandı sende acaba? Ben de sanırım paArtesi toplamaya giricem inşallah olur. Kaçımcı denemendi?Ay hadi inşallah yaaa inşallah ikizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç transfer olup kaç toplandı sende acaba? Ben de sanırım paArtesi toplamaya giricem inşallah olur. Kaçımcı denemendi?Ay hadi inşallah yaaa inşallah ikizdir
Canım ederim tabi benim değerlerim şöyleydi ;Insallah sendende guzel haberler alacagiz canim haber et bize muhakak
15 kasim 2.gun embriyosuydu canim.Canim senin transfer ne zaman olmuştu
Cok guzel artmis degerlerin maslalah size. Bugunde bir baktirsaydin keske. Aman bosver saglikli olsunda 1 ya da 2 farketmez canim. Cok sevindim saglikla devam etsin insalahCanım ederim tabi benim değerlerim şöyleydi ;
8.gün 21
10.gün 63
12.gün 174
14.gün 581
Doktor bini geçince gel dedi ve ikiz gebelik olabilir dedi. İşaşlah allahım sağlıkla öledir![]()
İşallah canım benim allahım sağlıkla versin de aynen bir iki hiç farketmezCok guzel artmis degerlerin maslalah size. Bugunde bir baktirsaydin keske. Aman bosver saglikli olsunda 1 ya da 2 farketmez canim. Cok sevindim saglikla devam etsin insalah
Beb kalp atisini duyabilir miyim aceba? Benimde 9 kasım 3.gun embriyosu ...kontrolum carsambaya15 kasim 2.gun embriyosuydu canim.
Jel mi kullanıyorsun iğne mi ben jel kullanmıstım daDoktor ısrarla bırakma diyor bende aradım bugün değerim düşmüş çünkü iki sonra tekrar test yap dedi değerim 5 in altına düşene kadar devam etcekmişim bebek yok ortada boşuna uğraştırıyor
6 haftalikken en az duyuluyor heralde canim. Benim en yakin arkadasim 8.haftads duydu. Sakin telas yapma dedi o da bana. Sende yapma sakin tamam mi.Beb kalp atisini duyabilir miyim aceba? Benimde 9 kasım 3.gun embriyosu ...kontrolum carsambaya
Tesekkur ederim canimmm en kisa zamanda duyariz insallah6 haftalikken en az duyuluyor heralde canim. Benim en yakin arkadasim 8.haftads duydu. Sakin telas yapma dedi o da bana. Sende yapma sakin tamam mi.
1 hafta sonra oldum canım değerim 23 e düştü ertesi gün oldum. Jel kullanmıstım bir de bant vermişti başka yoktuBende ilaçları biraktim ama adet gormedim 1 hafta oldu. Siz ne kadar sonra adet oldunuz?
Ben henuz olmadim doktorum pztesi sali olursun dedi. Tekrar kan vericem en yuksek degerin kacti1 hafta sonra oldum canım değerim 23 e düştü ertesi gün oldum. Jel kullanmıstım bir de bant vermişti başka yoktu
89.25 di 12.gün. senin kaçtı değerinBen henuz olmadim doktorum pztesi sali olursun dedi. Tekrar kan vericem en yuksek degerin kacti
Canim senin epey yüksekmiş benim 10.gun 5.68 11.gun ise 8.43 du89.25 di 12.gün. senin kaçtı değerin
İlk denemem miydi dondurulmuş ların varmi? Tekrar ne zaman denemeyi düşünüyorsun? Bundan sonra inşallah hayırlı Haberlerimizi alirizCanim senin epey yüksekmiş benim 10.gun 5.68 11.gun ise 8.43 du
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım ☺Kızlar selamlar...ben yumurta takibi yaptiriyordum. Bu ay adetim gecikti lekelenme oldu ve gelmiyor..progestan hapı yutuyordum ondan mı oldu bilemedim yarın tahlil vercem şans dileyin banada... ve hapla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi