- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Cnm bnde onları kullandım suan balık yagı devit 3 fln kullanıyorum. Kılo ıle ılgılı bı sana dms.Hamile kalırsam ki inşallah zaten fazlasıyla balık etli olucam o yüzden zayıflamam lazım ama diyet yapmıyorum hatta fazlasıyla protein almaya çalışıyorum folik asit coraspirin c vitamini desteğide alıyorum bunlarda önemli bitek bana mı dediler bunları anlamadım
Ohss ne oluyo. Valla bn cok zayıflamıstım cok sukur toparladım. Sevmıom ya kuru tahta gibiÇok zayıf ve genç olmak ohss riskini arttırır kızlar
Argi-women devit3 birde balık yağı. Eşimde krilom bu ay bunları kullanıyoruz vede rahim dinlensin dedi doktorYumurta büyütme ilaçlarından dolayı oluşan bi komplikasyon diye biliyorum buarada Başka hangi vitaminleri kullanıyosunuz
Yumurta büyütme ilaçlarının dozlarının kişiye göre ayarlanmaması sonucunda fazla yumurta oluşumundan dolayı toplama işlemi sırasında ortaya çıkan problem orta hafif ve yoğun şekilde değişiyor..Ohss ne oluyo. Valla bn cok zayıflamıstım cok sukur toparladım. Sevmıom ya kuru tahta gibi
Canım sen 2016 Aralık topiginde değil miydininş hayırlı sonuçlar alırız cnm , kolay süreçler değil sonu mutluluk olur umarım
Aşkitommmmmm burdaaaaYumurta büyütme ilaçlarının dozlarının kişiye göre ayarlanmaması sonucunda fazla yumurta oluşumundan dolayı toplama işlemi sırasında ortaya çıkan problem orta hafif ve yoğun şekilde değişiyor..
Bilmiyorum ki canım araştırmak lazımBalık yağı ne için verdi hangi değeri artıyor
doğru cnm oralardan buralara kaldık malesef hala bebek yokCanım sen 2016 Aralık topiginde değil miydinbenmi karıştırdım
Kimleri görüyorum efendimmmAşkitommmmmm burdaaaa
Canım bende oradaydım nick adını yeni değiştirdim ilaymilya idi önceki belki şimdi hatırlarsındoğru cnm oralardan buralara kaldık malesef hala bebek yoksende ordaydın herhalde benı hatrladgna göre:) sende durumlar nedir
Evet canim hatirladim nickini. Bnm esimde mayistam bu yana tedavi goruyor spermler tup bebege hazir dedi doktr sorun olmaz kalite artti dedi bakalim bizde kasim ayinda baslayablrz ins bu sefeer yuzumuz guler. Senin esinde ne sikinti vardiCanım bende oradaydım nick adını yeni değiştirdim ilaymilya idi önceki belki şimdi hatırlarsınvalla canım bende durumlar aynı 3 ay 5 ay sonra diye diye geçti zaman ve hala başlayamadim eşime 3 aylık tedavi uygulanacak ondan sonra başlıyacaz tüp bebeğe eşime göre mart ayını bulur bende sıkıntıdan tedavide olanları takip etmeye başladım hakkınızda hayırlısı kızlarrr rabbim bu defa nasip eder inşallah aminnnn
İnşallah cnm inşallah bu defa yüzünüz güler benim eşim azospermi cnmEvet canim hatirladim nickini. Bnm esimde mayistam bu yana tedavi goruyor spermler tup bebege hazir dedi doktr sorun olmaz kalite artti dedi bakalim bizde kasim ayinda baslayablrz ins bu sefeer yuzumuz guler. Senin esinde ne sikinti vardi
İnsallah senınde güler canım. Olmayan herkese nasıp etsın Rabbimİnşallah cnm inşallah bu defa yüzünüz güler benim eşim azospermi cnm
Canım sen napıyonKızlar nasılsınız hayırlı akşamlar
Canım sen napıyonKızlar nasılsınız hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?