2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hamile kalırsam ki inşallah zaten fazlasıyla balık etli olucam o yüzden zayıflamam lazım ama diyet yapmıyorum hatta fazlasıyla protein almaya çalışıyorum folik asit coraspirin c vitamini desteğide alıyorum bunlarda önemli bitek bana mı dediler bunları anlamadım

Cnm bnde onları kullandım suan balık yagı devit 3 fln kullanıyorum. Kılo ıle ılgılı bı sana dms.

Yumurta büyütme ilaçlarından dolayı oluşan bi komplikasyon diye biliyorum buarada Başka hangi vitaminleri kullanıyosunuz
Argi-women devit3 birde balık yağı. Eşimde krilom bu ay bunları kullanıyoruz vede rahim dinlensin dedi doktor

Ohss ne oluyo. Valla bn cok zayıflamıstım cok sukur toparladım. Sevmıom ya kuru tahta gibi
Yumurta büyütme ilaçlarının dozlarının kişiye göre ayarlanmaması sonucunda fazla yumurta oluşumundan dolayı toplama işlemi sırasında ortaya çıkan problem orta hafif ve yoğun şekilde değişiyor..

Aşkitommmmmm burdaaaa

doğru cnm oralardan buralara kaldık malesef hala bebek yok sende ordaydın herhalde benı hatrladgna göre:) sende durumlar nedir
Canım bende oradaydım nick adını yeni değiştirdim ilaymilya idi önceki belki şimdi hatırlarsın valla canım bende durumlar aynı 3 ay 5 ay sonra diye diye geçti zaman ve hala başlayamadim eşime 3 aylık tedavi uygulanacak ondan sonra başlıyacaz tüp bebeğe eşime göre mart ayını bulur bende sıkıntıdan tedavide olanları takip etmeye başladım hakkınızda hayırlısı kızlarrrrabbim bu defa nasip eder inşallah aminnnn

Evet canim hatirladim nickini. Bnm esimde mayistam bu yana tedavi goruyor spermler tup bebege hazir dedi doktr sorun olmaz kalite artti dedi bakalim bizde kasim ayinda baslayablrz ins bu sefeer yuzumuz guler. Senin esinde ne sikinti vardi

Evet canim hatirladim nickini. Bnm esimde mayistam bu yana tedavi goruyor spermler tup bebege hazir dedi doktr sorun olmaz kalite artti dedi bakalim bizde kasim ayinda baslayablrz ins bu sefeer yuzumuz guler. Senin esinde ne sikinti vardi
İnşallah cnm inşallah bu defa yüzünüz güler benim eşim azospermi cnm

Merhaba kızlar, bende tüp bebek yaptırcam kasım ayında, malesef bizde erkek infertelitesi var eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük, doktor 3 spermiyogramdan sonra tüp bebek yazacağını söyledi daha aşılama bile yaptırmadık bu değerlerle aşılama olmazmış, bende 4 elden bitkisel kürlere sarıldım keçi boynuzu, balın içine karıştırılanlar filan ne varsa içirdim ama 2. Testin sonucu daha kötü çıktı gerçekten kafam çok karışık, yani doğal yolla hamile kalmak için uğraşmıyorum tabiki ama en azından tüp bebekten önce biraz yükselme olsaydı sperm sayısında ozaman sonuç negatif olmazdı :/ umarım ilk denemede hamile kalabilirim, sizde tecrübelerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…