- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Inşallah canım benim allah kimsenin kucagini boş birakmasin Çift çift versin allahım hepimizeBende pzt günü doktorla görüşeceğim canım bende pko olduğu için kistler olabilir ultrasonda kist görünürse doktor kasım ayına erteler tedaviyi biran önce olsun istiyorum bende korkuyorum ya negatif olursa diye Allah en iyisini bilir diyorum bu sefer olacak diye kendime moral veriyorum ilk tüp bebek tedavim olacak inş ilk denemede tuttar hepimizin.
Amin canım inşall allahım herkes gönlüne göre versinBen eylül ayında laparoskopi ile tuplerimi aldırdım. Allah izin verirse kasım ayında tüp bebeğe başlıcam. Uzun ve yorucu bi süreç geçirdim bende inşallah hepimiz amacımıza ulaşırız. Rabbim yardımcımız olsun
Hoşgeldin canım MerhabaBen varım cnm
Sen kaç senelik evlisin canım sizin sorununuz neBen varım cnm
Meraba 5 yillik evliyim polikistikover ve morfolojiSen kaç senelik evlisin canım sizin sorununuz ne
Sizde sorun ne kac yillik evlisinizSen kaç senelik evlisin canım sizin sorununuz ne
Ah ah o morfoloji hepimizin derdi valla allah yardımcımız olsun ilk tedavinizmi olcakMeraba 5 yillik evliyim polikistikover ve morfoloji
Ewt ilk tüp bebek denemem olcak bi asilamayi yarıda kestik.. ilk de olacagi icin simdiden strese girdim vallaAh ah o morfoloji hepimizin derdi valla allah yardımcımız olsun ilk tedavinizmi olcak
6 senelik evliyim bende bi sorun çıkmadı eşimde 2 milyon sperm var ve morfoloji sorunu var birde varikosel başlangıcı varmış ameliyatlik değil dedi doktorSizde sorun ne kac yillik evlisiniz
BEnim başarısız 2 aşılamam var şimdi ise tüp bebeğe başlamaya karar verdikEwt ilk tüp bebek denemem olcak bi asilamayi yarıda kestik.. ilk de olacagi icin simdiden strese girdim valla
Nerde oturuyorsunuz tedaviniz nerde olcak acaba sizinde mi ilk denemeniz6 senelik evliyim bende bi sorun çıkmadı eşimde 2 milyon sperm var ve morfoloji sorunu var birde varikosel başlangıcı varmış ameliyatlik değil dedi doktor
İstanbul beylikdüzünde oturuyorum ben beylikdüzünde medicana hastanesinde yaptırmak istiyorum aslında ama devlet hastanesinde 1 şansımı denemek gibi bir dusuncemde var tam karar veremedimNerde oturuyorsunuz tedaviniz nerde olcak acaba sizinde mi ilk denemeniz
HoşgeldinBen de varım allah izin verirse
Hoşgeldin canımBen de varım allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?