2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

O ağrılarınızı unutun ağrı var dedikçe daha çok ağrı oluyor kendimizi strese sokuyoruz umursamayalım ağrıları

Aşılama yaptığım zamn bnmde ağrılarım cok olmstu. Bel ağrısı sancı ara ara batmalar olması sonrasında erken adet yaşamam.. ztn aşılamada ümitli değildim okdr ama genede bi umut işte vardi erken adetle oda yok olmuştu. Ve tüp bebek yapan arkadasımda o ay gelişmelerimizi birbirmıze soyluyoduk onda hiç bnmkı gibi ağrı fln olmuyodu ole bi belırtısıde yoktu o çok şükür hamıle kaldı bn adet olmustum
Evet herkeste farkli aslında birinde sanci olabiliyo birinde olmayabiliyo..benim 5.denemem cok şükür bir cocugum var birde dusuk yaptim malesef onlardada ayni sancıları cekmistim.

Evet herkeste farkli aslında birinde sanci olabiliyo birinde olmayabiliyo..benim 5.denemem cok şükür bir cocugum var birde dusuk yaptim malesef onlardada ayni sancıları cekmistim.
Allah çocuğunu sana bağışlasın tatlım onada kardeş nasip etsin insallah. Evet hepsi bir olmuyo

Kızlar günaydın 5. Gün embriyosuydu bugün 6. Gün Allah un izniyle var dimi? Birazdan kan vermeye gideceğim :dua::dua::dua:

Eklentiler

• B478C15E-B2BD-4C88-A6DC-C982A7A85A27.webp
    B478C15E-B2BD-4C88-A6DC-C982A7A85A27.webp
    5 KB · Görüntüleme: 68
Back
X