- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.841
Rahat ol canım 3. Güne 5. Güne takılma inşallah Allah ım emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla verecek dualarım sizinleBir aksilik olmazsa cumartesi gunu yapilacak insallah 5. Gune gelebilirlerse tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahat ol canım 3. Güne 5. Güne takılma inşallah Allah ım emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla verecek dualarım sizinleBir aksilik olmazsa cumartesi gunu yapilacak insallah 5. Gune gelebilirlerse tabi![]()
İşte sınavımız bu ya içimize hep kurt düşüyor ama takılma dediğin gibi nasipse Allah ım büyük ol der olurMoralim iyi gibi ama bazen de ümitsizliğe kapılmıyor değilim değişik kafalar yaşıyorum galiba :)
Bende elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum stres yapmamaya çaışıyorum ama herşey vesile bu hayatta Rabbim ol derse olacak inşallah.
Amin cümlemize inşallah seninde daha güzel haberlerini alırız inşallah.İşte sınavımız bu ya içimize hep kurt düşüyor ama takılma dediğin gibi nasipse Allah ım büyük ol der olurbu yaşadıklarım tevekkülü öğretiyor en çok Allah ın dediği olur güzel yazılar yazsın hepimize
Insallahh gelir yarinda benim opu var bakalim heycanliyim stresliyim bir garipimBir aksilik olmazsa cumartesi gunu yapilacak insallah 5. Gune gelebilirlerse tabi![]()
Canım moralini hiç bozma gelecek inşallah benim bir arkadaşımın embriyolarından doktoru bile şüpheliydi transfer yapmak için yaptılar iptal etmemek adına resmen ama şuan 2 yaşında bir oğlu var.Bir aksilik olmazsa cumartesi gunu yapilacak insallah 5. Gune gelebilirlerse tabi![]()
Canım benim hiç stres yapma herşey güzel olacak inşallah.Insallahh gelir yarinda benim opu var bakalim heycanliyim stresliyim bir garipim
Canim allah yardimcin olsun dualarimiz seninleInsallahh gelir yarinda benim opu var bakalim heycanliyim stresliyim bir garipim
Allah razi olsunnn.Canim allah yardimcin olsun dualarimiz seninle![]()
Sadece uyu uyan belkide son derin uykun olacak bebiş gelince gece gündüze karışır unutmaInsallahh gelir yarinda benim opu var bakalim heycanliyim stresliyim bir garipim
hemen bitiyor merak etme hic korkulacak birsey yok.Insallahh gelir yarinda benim opu var bakalim heycanliyim stresliyim bir garipim
Insallah canim benim. Biz elimizden geleni yaptik bundan sonrasi Allaha kalmis. Sonuc ne cikarsa basimizin üstüne.Canım moralini hiç bozma gelecek inşallah benim bir arkadaşımın embriyolarından doktoru bile şüpheliydi transfer yapmak için yaptılar iptal etmemek adına resmen ama şuan 2 yaşında bir oğlu var.
Dualara sığın Allah büyük.
Cokmu kanama lekelenme gibi mi?Arkadaslar benim kanamam olduyerleşme kanamasımi adetmi anlamadim cok korkuyorum sancilarimda var
![]()
Lütfen üzülmeyin ama yerleşme kanaması çok yaygın değildir büyük ihtimalle adet oldunuz yine de bekleyin gözlemleyin ama adetseniz üzülmeyin.Arkadaslar benim kanamam olduyerleşme kanamasımi adetmi anlamadim cok korkuyorum sancilarimda var
![]()
Peçete koymustum akinti icin üstüne akmis ama ic camasirim kirlenmemis okadar bilmiyorum gelirmi dahaCokmu kanama lekelenme gibi mi?
İnşallah adet degildirLütfen üzülmeyin ama yerleşme kanaması çok yaygın değildir büyük ihtimalle adet oldunuz yine de bekleyin gözlemleyin ama adetseniz üzülmeyin.
Canım ilk önce sakin ol stres yapma bekle bakalım biraz daha ve kanaman ne renk yoğunluğu nedir???Arkadaslar benim kanamam olduyerleşme kanamasımi adetmi anlamadim cok korkuyorum sancilarimda var
![]()
Nasil desem sadece pecete doluydu cok acik renk pempemsi ve bir kan pihtisida vardi şimdi yine idrartesti yaptim bakalim ne olcak. Adet olsa test positiv cikarmi yine?Canım ilk önce sakin ol stres yapma bekle bakalım biraz daha ve kanaman ne renk yoğunluğu nedir???