2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Moralim iyi gibi ama bazen de ümitsizliğe kapılmıyor değilim değişik kafalar yaşıyorum galiba :)
Bende elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum stres yapmamaya çaışıyorum ama herşey vesile bu hayatta Rabbim ol derse olacak inşallah.
İşte sınavımız bu ya içimize hep kurt düşüyor ama takılma dediğin gibi nasipse Allah ım büyük ol der olur:dua:bu yaşadıklarım tevekkülü öğretiyor en çok Allah ın dediği olur güzel yazılar yazsın hepimize

İşte sınavımız bu ya içimize hep kurt düşüyor ama takılma dediğin gibi nasipse Allah ım büyük ol der olur:dua:bu yaşadıklarım tevekkülü öğretiyor en çok Allah ın dediği olur güzel yazılar yazsın hepimize
Amin cümlemize inşallah seninde daha güzel haberlerini alırız inşallah.

Bir aksilik olmazsa cumartesi gunu yapilacak insallah 5. Gune gelebilirlerse tabi :eek:
Canım moralini hiç bozma gelecek inşallah benim bir arkadaşımın embriyolarından doktoru bile şüpheliydi transfer yapmak için yaptılar iptal etmemek adına resmen ama şuan 2 yaşında bir oğlu var.
Dualara sığın Allah büyük.

Insallahh gelir yarinda benim opu var bakalim heycanliyim stresliyim bir garipim
hemen bitiyor merak etme hic korkulacak birsey yok.

Canım moralini hiç bozma gelecek inşallah benim bir arkadaşımın embriyolarından doktoru bile şüpheliydi transfer yapmak için yaptılar iptal etmemek adına resmen ama şuan 2 yaşında bir oğlu var.
Dualara sığın Allah büyük.
Insallah canim benim. Biz elimizden geleni yaptik bundan sonrasi Allaha kalmis. Sonuc ne cikarsa basimizin üstüne.

Arkadaslar benim kanamam oldu:KK43: yerleşme kanamasımi adetmi anlamadim cok korkuyorum sancilarimda var:KK43:

Arkadaslar benim kanamam oldu:KK43: yerleşme kanamasımi adetmi anlamadim cok korkuyorum sancilarimda var:KK43:
Lütfen üzülmeyin ama yerleşme kanaması çok yaygın değildir büyük ihtimalle adet oldunuz yine de bekleyin gözlemleyin ama adetseniz üzülmeyin.

Canım ilk önce sakin ol stres yapma bekle bakalım biraz daha ve kanaman ne renk yoğunluğu nedir???
Nasil desem sadece pecete doluydu cok acik renk pempemsi ve bir kan pihtisida vardi şimdi yine idrartesti yaptim bakalim ne olcak. Adet olsa test positiv cikarmi yine?

20171113_135731.webp
20171113_135731.webp

Back
X