2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Bunyeden bünyeye degisiyor bunu doktor göz önünde bulundurmadi galiba
merhaba,
eurofertil hastanesine gittiğinizi yazmışsınız yorumlarda gördüm bursada mı acaba hangi ilde? bende bursadakiyle görüştüm ama fiyat konusunu konuşmadık size fiyat konusunda bilgi verdiler mi?

Fistiklar bende aralikta başlayacam allah izn veririse insallah hepimizin gönlüne göre olur

Nerde başlıcaksın canım karar verdin mi ben daha araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim

Canım
Rahim dinlendirme yapalım dediler mi peki
Sorun varsa yapıyolar bnm arkadasım hamıle şuan ve çok memnun bı ınternetten ıstegram sayfasına bak araştır bnce bu doktoru. Bi tüpü tıkalıydı arkadasın. Eşim yolu çekemem diye gitmıyor halbuki uzak degıl elımde olsa bnde giderdim. Ara konus anlat bilgi veriyolarmış baya

Canım

Sorun varsa yapıyolar bnm arkadasım hamıle şuan ve çok memnun bı ınternetten ıstegram sayfasına bak araştır bnce bu doktoru. Bi tüpü tıkalıydı arkadasın. Eşim yolu çekemem diye gitmıyor halbuki uzak degıl elımde olsa bnde giderdim. Ara konus anlat bilgi veriyolarmış baya
Ben gittim görüştüm ama muayene etmeden rahim dinlendirme yapcaz dedi ve ekstra para istediler

Kıźlar tedaviden önce doktora bi kez daha gidicem çift emriyo ya ikna etmek için çünkü okadar katı ki bu konu da nasıl ikna edebilirim çok ta ters düşmek istemiyorum doktorla
baştan sevmemezlik yapmasın beni
tatlı tatli nasıl ikna edebilirim

Diceksiniz neden başka biyere gitmiyorsun diye
Ben evime yakın olsun istiyorum Arabamız yok bi taksiyle hemen gidip geleceğim biyer olsun istiyorum açıkçası bu doktoruda 2 arkadaşım önerdi onlar tedavi gördü çok memnun kaldılar oyüzden bende gitmek istiyorum

Kıźlar tedaviden önce doktora bi kez daha gidicem çift emriyo ya ikna etmek için çünkü okadar katı ki bu konu da nasıl ikna edebilirim çok ta ters düşmek istemiyorum doktorla
baştan sevmemezlik yapmasın beni
tatlı tatli nasıl ikna edebilirim

Diceksiniz neden başka biyere gitmiyorsun diye
Ben evime yakın olsun istiyorum Arabamız yok bi taksiyle hemen gidip geleceğim biyer olsun istiyorum açıkçası bu doktoruda 2 arkadaşım önerdi onlar tedavi gördü çok memnun kaldılar oyüzden bende gitmek istiyorum
Canım sen de ben işte duydum yapıyolarmış. Aslında ınsan korkuyo ters tepkı verir dıye dimi

Canım sen de ben işte duydum yapıyolarmış. Aslında ınsan korkuyo ters tepkı verir dıye dimi
Ben ilk görüşmede dedim bazı klinikler yapıyor diye ama mümkün değil yasa var yapılamaz dedi neyse bi şekilde bişeyler yapcaz artık

Bahçeçi kesinlikle kabul etmiyo yasalar gereği yapamamız mümkün değil dedi
Acıbadem maslakla görüştüm oda aynı şekilde kabul etmedi ama medicana kesin bi dille kabul etmiyorum denemedi risklerini konuşuruz ben oluşabilecek sıkıntılatı anlatırım sonra karar verirsiniz dediler

Bahçeçi kesinlikle kabul etmiyo yasalar gereği yapamamız mümkün değil dedi
Acıbadem maslakla görüştüm oda aynı şekilde kabul etmedi ama medicana kesin bi dille kabul etmiyorum denemedi risklerini konuşuruz ben oluşabilecek sıkıntılatı anlatırım sonra karar verirsiniz dediler
Hangi medicana canım ben Beylikdüzü medicana ya gidiyorum

Back
X