- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Raporsuz fiyatı 6200Çok sevindim hayırlısı olsun ilk denemen miydi bide ne için rapor çıkartcan
Raporlu fiyatı 3100
Yarı yarıya düşüyor fiyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporsuz fiyatı 6200Çok sevindim hayırlısı olsun ilk denemen miydi bide ne için rapor çıkartcan
Eğitim ve araştırma hastanelerine basvuruyosun canım tüp bebek için senden tamamalman için evraklar istiyorlar onları tamamldiktan sonra dosya aciyorlar eğer eşinin 5 milyondan düşukse spermi raporunu cikartabiliyorsun eğer 5 milyonun ustundeyse 2 aşılama yapıyorlar ilk önce eğer iki aşılaman olumsuz olursa tüp bebek raporunu öyle veriyorlar istersen çok az bi ücretle devlette yaptiriyorsun istetsende dış heyet raporu yla anlaşmalı özellerde yaptirabiliyorsunNasıl alıyorsun onu canım ne gerekli
Tam bilmiyorum ama istersen bi konuş devlet hastanesi yle belki 2 aşılamaya gerek olmadan çıkartılır raporunBemim eşimin sperm sayısı 8 milyon ama hızlı ileri 0 morfolojisi 0
O yüzden doktorlar direkt tüpbebek dedi Aşılama olmadım hiç çok indirim yapılıyor mu
Ben süleymaniye kadın doğum hastanesinde çıkardım raporumu 2 ay da aldım raporuTam bilmiyorum ama istersen bi konuş devlet hastanesi yle belki 2 aşılamaya gerek olmadan çıkartılır raporun
Fiyatta bayagi fark ediyor canım yarı yarıya düşüyor çoğu özelde de geçerli rapor
Maddi açıdan iyi olur tabi canım hakkında hayırlısi olsunAraştırayım bi canım ben belki olur
3100 lira +ilaç canımNe kadar oluyor raporlu peki sakıncası yoksa fiyatları söyleyebilir misin
Raporsuz fiyatı 6200 lira +ilaçNe kadar oluyor raporlu peki sakıncası yoksa fiyatları söyleyebilir misin
Canım devlet hastaneleri Aşılamayı ücretsiz yapıyor ki istenilen evrakları tamamlyinca sen bence araştır hastaneye gidip bi konuşGerçekten iyiymiş ama bizim burda aşılama sadece özel hastanelerde yapılıyor Üniversite hastaneleri uzak iki defa yaptırsam aynı fiyata denk gelir zaman kaybı yok olur benim için
Ay cok sevindım sendende allah razı olsun canım insallah cok daha guzel haberler alırsınCanım allah razı olsun senden çift emriyo transferini önerdin bana
bilmiyordum ben yaşım genç diye olmaz sanıyordum
doktorum la görüştüm bugün çift emriyo transferi yapabilcegimizi söyledi
Çok mutlu oldum ya şansım dahada arttı teşekkürler tekrar
İnşallah hep beraber alırız canım yaAy cok sevindım sendende allah razı olsun canım insallah cok daha guzel haberler alırsın
İnsallah canım yaa sen bizden önce başlıcan hayırlı guzel olumlu hberler alırsın ınsallah bızede umut olursunİnşallah hep beraber alırız canım ya
Canım sen nerde yaptiriyorsun tüp bebegi3100 lira +ilaç canım