2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Nasıl alıyorsun onu canım ne gerekli
Eğitim ve araştırma hastanelerine basvuruyosun canım tüp bebek için senden tamamalman için evraklar istiyorlar onları tamamldiktan sonra dosya aciyorlar eğer eşinin 5 milyondan düşukse spermi raporunu cikartabiliyorsun eğer 5 milyonun ustundeyse 2 aşılama yapıyorlar ilk önce eğer iki aşılaman olumsuz olursa tüp bebek raporunu öyle veriyorlar istersen çok az bi ücretle devlette yaptiriyorsun istetsende dış heyet raporu yla anlaşmalı özellerde yaptirabiliyorsun
Umarim karışık anlatmamisimdir

Bemim eşimin sperm sayısı 8 milyon ama hızlı ileri 0 morfolojisi 0
O yüzden doktorlar direkt tüpbebek dedi Aşılama olmadım hiç çok indirim yapılıyor mu

Bemim eşimin sperm sayısı 8 milyon ama hızlı ileri 0 morfolojisi 0
O yüzden doktorlar direkt tüpbebek dedi Aşılama olmadım hiç çok indirim yapılıyor mu
Tam bilmiyorum ama istersen bi konuş devlet hastanesi yle belki 2 aşılamaya gerek olmadan çıkartılır raporun

Fiyatta bayagi fark ediyor canım yarı yarıya düşüyor çoğu özelde de geçerli rapor

Tam bilmiyorum ama istersen bi konuş devlet hastanesi yle belki 2 aşılamaya gerek olmadan çıkartılır raporun

Fiyatta bayagi fark ediyor canım yarı yarıya düşüyor çoğu özelde de geçerli rapor
Ben süleymaniye kadın doğum hastanesinde çıkardım raporumu 2 ay da aldım raporu

Gerçekten iyiymiş ama bizim burda aşılama sadece özel hastanelerde yapılıyor Üniversite hastaneleri uzak iki defa yaptırsam aynı fiyata denk gelir zaman kaybı yok olur benim için

Gerçekten iyiymiş ama bizim burda aşılama sadece özel hastanelerde yapılıyor Üniversite hastaneleri uzak iki defa yaptırsam aynı fiyata denk gelir zaman kaybı yok olur benim için
Canım devlet hastaneleri Aşılamayı ücretsiz yapıyor ki istenilen evrakları tamamlyinca sen bence araştır hastaneye gidip bi konuş

Canım allah razı olsun senden çift emriyo transferini önerdin bana
bilmiyordum ben yaşım genç diye olmaz sanıyordum
doktorum la görüştüm bugün çift emriyo transferi yapabilcegimizi söyledi
Çok mutlu oldum ya şansım dahada arttı teşekkürler tekrar
Ay cok sevindım sendende allah razı olsun canım insallah cok daha guzel haberler alırsın

Back
X