- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
6800+ilaçlar[/QUOTE
Beylikduzu Medicana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6800+ilaçlar[/QUOTE
Beylikduzu Medicana
Beylikdüzü medicanaCanım sen nerde yaptiriyorsun tüp bebegi
Hayirli olsun cnm raporla uygunmuş bayagiBeylikdüzü medicana
Aynen canım ama 1 rapor için 20 kere gittim geldim ya çok uzadı 2 ayda anca hazır oldu yarın alicam inşallah dahada alamadımHayirli olsun cnm raporla uygunmuş bayagi
Ben hiç rapor çıkarmadım ama çok yorucu diye duydum zaten tedavi yeterince yıpratıyor bide rapor yüzünden yipratiyorlar rabbim emeğinin karşılığıni boş bırakmasın sanırım ilk denemen inşallah rabbim çok aratmadan nasip ederAynen canım ama 1 rapor için 20 kere gittim geldim ya çok uzadı 2 ayda anca hazır oldu yarın alicam inşallah dahada alamadım
şişli memorialı düşünüyorum cnm, bir de amerikan hastanesiyle de görüşme yapablrm sonra karar verecegm ama memorial agırlıkta
inş hayırlı sonuçlar alırız cnm , kolay süreçler değil sonu mutluluk olur umarımbende nişantaşında aret kamar a gittim. Klomen ve prednol a başlattı. Cumartesi günü kontrole gidicez. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Benimde ilk tüp bebek denemem
inş hayırlı sonuçlar alırız cnm , kolay süreçler değil sonu mutluluk olur umarım
Cok iyi bı doktor diye bılıyorum aret kamarı canım. Hadı hayırlsı olsun ınsallahbende nişantaşında aret kamar a gittim. Klomen ve prednol a başlattı. Cumartesi günü kontrole gidicez. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Benimde ilk tüp bebek denemem
Cok iyi bı doktor diye bılıyorum aret kamarı canım. Hadı hayırlsı olsun ınsallah
Bende iyyim canım aslında benimde kilo vermem lazimda veremiyorum yaDiğer arkadaşları bilemem de ben iyim canım spordan geldim transfere kadar 5 kilo vermem lazım çok zorlanıyorum size dediler mi zayıfla diye buarada sen nasılsın
Ay canım senin zayiflamana bile gerek yok benim boyum 167Boyum 160 kilom 57 bi 5 kilo versem yetecek senin nasıl
Sanamı zayıfla dedı ne alaka ya kılon yokkı senn bn 1.58Boyum 160 kilom 57 bi 5 kilo versem yetecek senin nasıl
Aynen ya bende şaşırdımSanamı zayıfla dedı ne alaka ya kılon yokkı senn bn 1.58kılo 63 bana hiç oyle bsy demedıler valla
Kılon yokkı gobeğine toplansın 1.60 boya 57 kılo fazlası olmaz ınsanın ıdael kılo olur doktorlara kalsa kuru kemık olcan ztn. Valla bn hafıf balık etlı severım. Ole olsan tm dıcemBenim bütün kilom göbeğime toplanmış sanki bitek orayı eritmeye çalışıyorum karın egzersizleri falan bende kendimi kilolu hissetmiyordum ama kilo vermekte fayda ver dedi