2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Aynen canım ama 1 rapor için 20 kere gittim geldim ya çok uzadı 2 ayda anca hazır oldu yarın alicam inşallah dahada alamadım
Ben hiç rapor çıkarmadım ama çok yorucu diye duydum zaten tedavi yeterince yıpratıyor bide rapor yüzünden yipratiyorlar rabbim emeğinin karşılığıni boş bırakmasın sanırım ilk denemen inşallah rabbim çok aratmadan nasip eder

şişli memorialı düşünüyorum cnm, bir de amerikan hastanesiyle de görüşme yapablrm sonra karar verecegm ama memorial agırlıkta

bende nişantaşında aret kamar a gittim. Klomen ve prednol a başlattı. Cumartesi günü kontrole gidicez. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız. Benimde ilk tüp bebek denemem

Diğer arkadaşları bilemem de ben iyim canım spordan geldim transfere kadar 5 kilo vermem lazım çok zorlanıyorum size dediler mi zayıfla diye buarada sen nasılsın

Diğer arkadaşları bilemem de ben iyim canım spordan geldim transfere kadar 5 kilo vermem lazım çok zorlanıyorum size dediler mi zayıfla diye buarada sen nasılsın
Bende iyyim canım aslında benimde kilo vermem lazimda veremiyorum ya
Boyun kilon kaç canım

Benim bütün kilom göbeğime toplanmış sanki bitek orayı eritmeye çalışıyorum karın egzersizleri falan bende kendimi kilolu hissetmiyordum ama kilo vermekte fayda ver dedi

Benim bütün kilom göbeğime toplanmış sanki bitek orayı eritmeye çalışıyorum karın egzersizleri falan bende kendimi kilolu hissetmiyordum ama kilo vermekte fayda ver dedi
Kılon yokkı gobeğine toplansın 1.60 boya 57 kılo fazlası olmaz ınsanın ıdael kılo olur doktorlara kalsa kuru kemık olcan ztn. Valla bn hafıf balık etlı severım. Ole olsan tm dıcem

Back
X