2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Merhaba kızlar, bende tüp bebek yaptırcam kasım ayında, malesef bizde erkek infertelitesi var eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çok düşük, doktor 3 spermiyogramdan sonra tüp bebek yazacağını söyledi daha aşılama bile yaptırmadık bu değerlerle aşılama olmazmış, bende 4 elden bitkisel kürlere sarıldım keçi boynuzu, balın içine karıştırılanlar filan ne varsa içirdim ama 2. Testin sonucu daha kötü çıktı gerçekten kafam çok karışık, yani doğal yolla hamile kalmak için uğraşmıyorum tabiki ama en azından tüp bebekten önce biraz yükselme olsaydı sperm sayısında ozaman sonuç negatif olmazdı :/ umarım ilk denemede hamile kalabilirim, sizde tecrübelerinizi benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim..
cnm biz ürologla tedavıdeyız emodeks adlı vitamını kullanıyoruz kalıtesını arttırdgını soyluyorlar. 2. tüp bebege bizde kasımda başlamayı düşünyrz en azından vitamınle desteklersen belkı daha kalıtelı spermle dolleme olur. bız ılkınde negatf aldık sperm kalıtesızlıgınden embrıyolar gelısemedı dendı. bahsettgm vıtamının ıcınde bır suru bileşen var bi araştır istersen. suan arı sütüne başladık ikimizde yumurtaya ve sperme faydası varmıs her sabah ıcıyrz . bakalım biz elımızden gelen destegı verelım de inş sonuc da guzel olur

Kızlar, klomen kullanıyorum dün bitti. ilk tüp bebek tedavim. Yarın kontrole gidicem. Yumuşlara bakacaklar.
2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var. Bugün de biraz önce wc ye gittim.
Şeffaf akıntı gelmiş. Normal mi acaba
Normalde hiç akıntım olmaz?
Sizde yaşadınız mı

cnm biz ürologla tedavıdeyız emodeks adlı vitamını kullanıyoruz kalıtesını arttırdgını soyluyorlar. 2. tüp bebege bizde kasımda başlamayı düşünyrz en azından vitamınle desteklersen belkı daha kalıtelı spermle dolleme olur. bız ılkınde negatf aldık sperm kalıtesızlıgınden embrıyolar gelısemedı dendı. bahsettgm vıtamının ıcınde bır suru bileşen var bi araştır istersen. suan arı sütüne başladık ikimizde yumurtaya ve sperme faydası varmıs her sabah ıcıyrz . bakalım biz elımızden gelen destegı verelım de inş sonuc da guzel olur
İnşallah ya hayırlısı olsun, bende ahmet marankinin balın içine bissürü bitki karıştırılan bi kürü vardı onu yaptım içinde arı sütü de var, birde İbrahim Saraçoğlunun verdiği keçi boynuzu kürü nü içiriyorum eşime onun haricinde folik asit filan veriyorum hergün benim içtiğimden, sizin bahsettiğiniz vitamini ürolog mu önerdi? İlginç bi şekilde doktorlar bize hiç bişi vermedi, ben kendim araştırıp yaptım bunları..

İnşallah ya hayırlısı olsun, bende ahmet marankinin balın içine bissürü bitki karıştırılan bi kürü vardı onu yaptım içinde arı sütü de var, birde İbrahim Saraçoğlunun verdiği keçi boynuzu kürü nü içiriyorum eşime onun haricinde folik asit filan veriyorum hergün benim içtiğimden, sizin bahsettiğiniz vitamini ürolog mu önerdi? İlginç bi şekilde doktorlar bize hiç bişi vermedi, ben kendim araştırıp yaptım bunları..
evet bize ürolog verdi cnm, ilk tedavıde bızde hıcbrsey kullanmadık değerler normal dedıler ztn erkegin spermını pek önemsemıyorlar nasılsa bızen ıyısını secıyoruz dıye o iş öyle olmuyor kalıtesı düşükse embrıyo gelısımı ıyı gıtmıyor. o yuzden vucudu desteklemek bence önemlı

Kızlar, klomen kullanıyorum dün bitti. ilk tüp bebek tedavim. Yarın kontrole gidicem. Yumuşlara bakacaklar.
2 gündür kasıklarımda hafif ağrı var. Bugün de biraz önce wc ye gittim.
Şeffaf akıntı gelmiş. Normal mi acaba
Normalde hiç akıntım olmaz?
Sizde yaşadınız mı
Mrb yumoslar büyüdüğü icin akinti niz oluyo yumurtluyosunuz:)))agridan ondan dir . Neden tüp bebek tedavisini klomen le yapıo dr u nuz iğne tedavisinde de daha çok yumurtlama oluyo genelde iğne ile buyuturler tüp bebek te yumurtaları

Bnde donmus buz bebeğimı almak için gidecem kontrole allah hepimizin tedavisini hayırlı evlatlar la sonuçlanması nasip etsin ins

Mrb yumoslar büyüdüğü icin akinti niz oluyo yumurtluyosunuz:)))agridan ondan dir . Neden tüp bebek tedavisini klomen le yapıo dr u nuz iğne tedavisinde de daha çok yumurtlama oluyo genelde iğne ile buyuturler tüp bebek te yumurtaları

İnşallah öyledir canım :))
Benim yumurta az olduğu için iğneli tedavi az yumurtalı hastalarda pek sağlıklı olmuyormuş.
Çıkan yumurtalar boş yada kalitesiz olabiliyormuş.
Bu sebeple klomenle büyütüp ilerliyor doktorum
aret kamar a gidiyorum duymuşsundur belki

evet bize ürolog verdi cnm, ilk tedavıde bızde hıcbrsey kullanmadık değerler normal dedıler ztn erkegin spermını pek önemsemıyorlar nasılsa bızen ıyısını secıyoruz dıye o iş öyle olmuyor kalıtesı düşükse embrıyo gelısımı ıyı gıtmıyor. o yuzden vucudu desteklemek bence önemlı
Aynen bencede önemli, peki çok teşekkür ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun..

Canım sen napıyon :KK54:
Canım tedavime başladım ve bugün hayatımın en kötü günüydü
Sabah evden çıktım heycanlı heycanlı devlet hastanesine gittim raporumu aldım sonra koştur koştur özele geldim tam 2 saat doktora girmeyi bekledim açım biyandan
sonra girdim doktora muane etti felan
ben dedimki ben çift emriyo istiyorum öyle demeye kalmadan yok erken doğum yaparsın bebeğin kokusunu içine çekip ölmesi çok mu iyi olur çok büyük risk demeye başladı mı doktor
ikiz olmasını bile bile biz çift emriyo koyamayız bazı durumlarda koyabilirz ancak dedi
Benim de migrenim var başıma bi ağrı girdi ve miğdeme vurdu
mu
saat 3 ten beri sadece Ağlıyorum
doktor gerçekten çok üzdü beni
bugün ilk iğnemi vuruldum ama bu üzüntü ve stresten ne olcak hiç bir fikrim yok hala bile başım çatliyor tedaviye başladım diyede ağrı kesici bile kullanamadim apranax içmemem gerekiyor Muş
Öyle yani canım böyle bi gün geçirdim

Sen ne yaptın konusamadik kaç gündür

Merhaba arkadaşlar benim topiğim buymuş artık netleşti kasım ayında tüp bebek tedavisi olacağım. Suan hormonları düzenlemek için bir ilaç verdi önümüzdeki ay başlıyoruz hayırlısıyla. Yumurtalarım kötü durumda benim. Doktor dedi ki 1 yumurta bile bize yeter hadi hayırlısı inşallah.

Merhaba arkadaşlar benim topiğim buymuş artık netleşti kasım ayında tüp bebek tedavisi olacağım. Suan hormonları düzenlemek için bir ilaç verdi önümüzdeki ay başlıyoruz hayırlısıyla. Yumurtalarım kötü durumda benim. Doktor dedi ki 1 yumurta bile bize yeter hadi hayırlısı inşallah.
Hoş geldin canım aramıza hakkında inşallah hayırlısı olur.
Bebegine kavuşur sun en kIsa zamanda

kaç yıllık evlisin

Kızlar ben büşra evliliğimizde 7. Yılımızı bitirdik ilk tüp bebek denemesi için Temmuz ayında Bursa'da özel bi hastanede görüşme ile maceram başladı bir sürü vitamin ve Demir tedavisi oldum şimdi değerlerim yüksek ve 1 hafta önce de histeroskopi oldum doktor rahim içini görmek istedi tedaviye başlamadan çok şükür rahim temiz dedi çizik attım tutunmayı kolaylaştırsın diye dedi ve antibiyotik verip gönderdi kasım adetinde çağırdı ama başlamayabilirim duruma göre karar vericek ya kasım ya da aralık adetinde başlarız dedi benim doktorum çok temkinli ilerliyo Temmuz'dan beri başlamadı tedavime bu arada eşimde ileri hareketlilik az bende de dermoid kisti var bide prolaktin hormonu dengesizliği var bu kadar çok uzun oldu sanırım Rabb'im hepimize yardım etsin tedavilerimiz hayırlı olsun çift çizgi ve sağlıklı hamilelikle sonuçlansın inşallah

Kızlar ben büşra evliliğimizde 7. Yılımızı bitirdik ilk tüp bebek denemesi için Temmuz ayında Bursa'da özel bi hastanede görüşme ile maceram başladı bir sürü vitamin ve Demir tedavisi oldum şimdi değerlerim yüksek ve 1 hafta önce de histeroskopi oldum doktor rahim içini görmek istedi tedaviye başlamadan çok şükür rahim temiz dedi çizik attım tutunmayı kolaylaştırsın diye dedi ve antibiyotik verip gönderdi kasım adetinde çağırdı ama başlamayabilirim duruma göre karar vericek ya kasım ya da aralık adetinde başlarız dedi benim doktorum çok temkinli ilerliyo Temmuz'dan beri başlamadı tedavime bu arada eşimde ileri hareketlilik az bende de dermoid kisti var bide prolaktin hormonu dengesizliği var bu kadar çok uzun oldu sanırım Rabb'im hepimize yardım etsin tedavilerimiz hayırlı olsun çift çizgi ve sağlıklı hamilelikle sonuçlansın inşallah
İnşallah canım bende dün başladım tedavime bugün ikinci iğnemi vurucam kendim
İnşallah hepimizin duası kabul olur evlatlarimiza kavusuruz
Tek mi çift mi emriyo transferi düşünüyorsunuz

İnşallah canım bende dün başladım tedavime bugün ikinci iğnemi vurucam kendim
İnşallah hepimizin duası kabul olur evlatlarimiza kavusuruz
Tek mi çift mi emriyo transferi düşünüyorsunuz
iğneler acıtıyor mu acaba kendiniz de yapabiliyorsunuz ne güzel ben çok korkuyorum tüp bebeğe başlamaya bu sebepten :(

iğneler acıtıyor mu acaba kendiniz de yapabiliyorsunuz ne güzel ben çok korkuyorum tüp bebeğe başlamaya bu sebepten :KK43:
Bende çok korkuyodum hatta hemşire bi arkadaşım var ona yaptiririm diyodum ama hiç korkulacak bişi yokmuş hiç açmıyor ikinci iğnemi de şimdi vuruldum eşim vurdu onuda korkma hiç hersey bebeğimiz için sonuç ta

Back
X