2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Canım ben yanlış hatırlamıyorsam ya 9 yada 10 gün kullandım . Dozunu ve günü yumurta durumuna göre belirlerler. Ama sende tahmini bu sürelerde de kullanırsın .
Ben hep 225 olarak kullandım. İlac 300lük diye geçiyor ama içinde 400-420 gibi bişey vardı sanırım bana da hemşire öyle demişti. Fazladan var benim son gün yetmiyordu hatta yarım yarım kalanları birleştirdiler o şekilde son iğnemi yaptım toplamda 5 kutu bitti benim. Senin kaçıncı gün şimdi ? Sonra orgulatron diye bir iğne kullandım bn yumurta baskılayıcı Onu da vurmaya başlıcaksın. Puregonu akşam , u sabahları yapıyordum ben
Banada 5 kutu yazdı canım bugün 4 .yü vurdum bana da orgulatron yazdı onu ne zman vurulcam imi daha söylemedi

Canım ben yanlış hatırlamıyorsam ya 9 yada 10 gün kullandım . Dozunu ve günü yumurta durumuna göre belirlerler. Ama sende tahmini bu sürelerde de kullanırsın .
Ben hep 225 olarak kullandım. İlac 300lük diye geçiyor ama içinde 400-420 gibi bişey vardı sanırım bana da hemşire öyle demişti. Fazladan var benim son gün yetmiyordu hatta yarım yarım kalanları birleştirdiler o şekilde son iğnemi yaptım toplamda 5 kutu bitti benim. Senin kaçıncı gün şimdi ? Sonra orgulatron diye bir iğne kullandım bn yumurta baskılayıcı Onu da vurmaya başlıcaksın. Puregonu akşam , orgulatronu sabahları yapıyordum ben
Sen iki iğneyi de hep bir mi kullanmaya başladın canım
bana tek verdi şimdilik sonra ne yapar bilmiyorum

Canım ilaç takip kağıdıma baktım şimdi . Puregonu 9 gün kullanmışım.orgalutranı da 6.günden itibaren vurulmuşum.
Hep mi 225 lik vuruldun canım tam 5 kutu mu bitti
Bana yetmez ozman 5 kutu
300 ze yükseltti çünkü neyse bekleyip görcem

Sen iki iğneyi de hep bir mi kullanmaya başladın canım
bana tek verdi şimdilik sonra ne yapar bilmiyorum

Hayır canım ilk 5 gün sadece akşamları puregon 225lik kullandım.

6. Günden itibaren orgulatronda eklendi onuda sabahları kullandım bu arada puregona devam ettim. Senin farklı olabilir bir sonraki kontrolunde büyük olasılık orgulatronu kullan dicek doktor sana o zaman izah ederler

Bizde sorun yok . Ben iki defa normal yoldan gebe kaldım ama sonu güzel olmadı malesef . Bir senedir olmayınca artık tüp yapmak istedik ilk denemem olcak . Transfer zamanımı bekliyorum
Heee şimdi anladım canım bende çok önceden yaptırdın tutmadı sandım nezaman olcak transferin
inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmaz tek emriyo transferi mi olucak belli mi

Heee şimdi anladım canım bende çok önceden yaptırdın tutmadı sandım nezaman olcak transferin
inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur seni hiç bırakmaz tek emriyo transferi mi olucak belli mi

Amin canım inş. Hepimizin bebeği sımsıkı tutunur. Daha önce yazmıştım diye hatırlıyorum sana :) eylülde donduruldu , kasımda transfer olucak .. 2 embriyo transfer edilecek

Amin canım inş. Hepimizin bebeği sımsıkı tutunur. Daha önce yazmıştım diye hatırlıyorum sana :) eylülde donduruldu , kasımda transfer olucak .. 2 embriyo transfer edilecek
Untmusum canım kusura bakma hayırlısı olur inşallah hakkında
transfer günün ne zaman belli mi

Anladım canım benim asilamalarim igneli olmamıştı ilaçlı ydi oyüzden ben şimdi karşılaşıyorum bu ilaçlarla
Hıı dogru sen klomen kullandın. Diger arkadasın dedıgı gbı bndede kaldı şişelerde ilaç. Doktor yönlendirir zaten senide. Allahım boş çevirmesin emeklerimizi

Hıı dogru sen klomen kullandın. Diger arkadasın dedıgı gbı bndede kaldı şişelerde ilaç. Doktor yönlendirir zaten senide. Allahım boş çevirmesin emeklerimizi
Aynen 5 gün klomen kullandım sonra çatlama iğnesi yaptım sonra aşılamam oldu 2 kere ama olmadı malesef
Tüp bebeğe başlıcam die çok heycanliydım ama başlayınca tedaviye tüm heycan im bitti sanki boşuna iğneleri yapıyorum
hastaneye boşuna gidip geliyorum olmucak gibi geliyor niyeyse
hayırlısı artık

Untmusum canım kusura bakma hayırlısı olur inşallah hakkında
transfer günün ne zaman belli mi

Ne kusuru canım ortada kusurluk bişey yok;)) bende unutuyorum bazen:)
Kasım üçüncü haftası gibi olucak sanırım. Net tarih henüz belli değil. Seninde hakkında hayırlısı olsun canım benm Rabbim yüzümüzü güldürsün inş

Merhaba arkadaşlar bizde 1 ay sonra 2. Tüp bebek denememize baslicaz. Ve İstanbul da yaptircaz doktor hastane tavsiyesi istiyorum. Gerçekten kafam çok karışık.. önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar bizde 1 ay sonra 2. Tüp bebek denememize baslicaz. Ve İstanbul da yaptircaz doktor hastane tavsiyesi istiyorum. Gerçekten kafam çok karışık.. önerilerinizi bekliyorum.
İstanbul’da bilinmiş 2 3 merkez var bunlardan hastane ortamında olan bir tedaviye başlarsan daha iyi olur diye düşünüyorum.. kliniklerde bir şeyler ters gittiğinde gerekli müdahale tam yapılamıyor bunu yaşadığımdan 2. Nin hastane olmasına özen gösterdim

Back
X