- 28 Nisan 2015
- 795
- 646
- 33
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #1.001
Öyle olması lazım ztn ben de Bezmialem eğitim araşt dayım ama o onaylara hep randevu kovalamak zorunda kaldımBenim dr da Prof. Hastanede muayenehanesi yok, özeline gidiyorum. Bana bir not verdi, tüpbebek servisinde dediği asistanına verdim ve sadece onay için 3-4 doçent veya Prof tan imza aldım. İmza için randevu gerekmiyor, hocanın hastası olduğumu duyanlar hemen onay verdi. En fazla 1,5 saatte raporum elimdeydi. Ama evraklarımı da aynı günün sabahında hazır edipte gittim. 1 günde tamamlandı. Ben Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden aldım canım.
bi de ameliyat sonrası on günüm boş geçti ve rapor çıkacağı belliydi böyle 5 güne kaldı ve ikisi doktor yüzünden boşa geçti kalan günlerden ikisi kadın Doğuma gitti randevu hakkım yani bi saçmalık var da bakalım işallah yormazlar
Bi de kızlara dedim orda yazı yazıp aramanız halinde dahiliye hemen onay yazabilir diye sonraki günlere bakarsınız transfere kadar vakit var dediler kesin boşuna stres yaptırdı bana bugünkü de sorarız ona da bi yaptığını belli olsun da