2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Benim dr da Prof. Hastanede muayenehanesi yok, özeline gidiyorum. Bana bir not verdi, tüpbebek servisinde dediği asistanına verdim ve sadece onay için 3-4 doçent veya Prof tan imza aldım. İmza için randevu gerekmiyor, hocanın hastası olduğumu duyanlar hemen onay verdi. En fazla 1,5 saatte raporum elimdeydi. Ama evraklarımı da aynı günün sabahında hazır edipte gittim. 1 günde tamamlandı. Ben Kocaeli üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden aldım canım.
Öyle olması lazım ztn ben de Bezmialem eğitim araşt dayım ama o onaylara hep randevu kovalamak zorunda kaldım
bi de ameliyat sonrası on günüm boş geçti ve rapor çıkacağı belliydi böyle 5 güne kaldı ve ikisi doktor yüzünden boşa geçti kalan günlerden ikisi kadın Doğuma gitti randevu hakkım yani bi saçmalık var da bakalım işallah yormazlar
Bi de kızlara dedim orda yazı yazıp aramanız halinde dahiliye hemen onay yazabilir diye sonraki günlere bakarsınız transfere kadar vakit var dediler kesin boşuna stres yaptırdı bana bugünkü de sorarız ona da bi yaptığını belli olsun da

Kızlar emriyolog aradı şimdi
11 emriyomun hepsi 3.güne gelmiş sadece iki tanesi biraz geriden gelişmeye devam ediyormuş bi sıkıntı cikmassa eğer pazartesi transferim olucak inşallah

Kızlar lütfen benim için dua edermisiniz emin olun ben sizin için sürekli dua ediyorum
Müslümaninin bir başkası için ettiği dua daha makbulmuş.

11 emriyomun hepsi 3.güne gelmiş sadece iki tanesi biraz geriden gelişmeye devam ediyormuş bi sıkıntı cikmassa eğer pazartesi transferim olucak inşallah

Kızlar lütfen benim için dua edermisiniz emin olun ben sizin için sürekli dua ediyorum
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım. Bu ay bebişler gelsin :anneadayı::anneadayı:

Rabbim umduklarımızdan nail, korktuklarımızdan emin eylesin. Hayırlısıyla sıkıntı çıkmayacak canım, yeterki içini ferah tut. Dualarımdasınız :KK200:

Bugün yumurta kontrolüne gidiyorum otogarda indim taksiye geçtim taksici yine aynı yere mi abla Dedi içim Bi hoş oldu ilk defa eşim de yok yanımda göğsüme sanki Bi bıçak saplandı

Bugün yumurta kontrolüne gidiyorum otogarda indim taksiye geçtim taksici yine aynı yere mi abla Dedi içim Bi hoş oldu ilk defa eşim de yok yanımda göğsüme sanki Bi bıçak saplandı
Canım aynı taksiciyemi denk geldin

İnşşalah hepimizin yüzü güler. Test günü yaklastıkca ve leke gördükce cıldırmaya basladım artık yaa uyuz oluyorum. İkinci denemesi olanlar sizde benim gibi level atladınızmı. Yani demek istediğim üzüntüden cok sinir harbi yasamak gibi bişey.

İnşşalah hepimizin yüzü güler. Test günü yaklastıkca ve leke gördükce cıldırmaya basladım artık yaa uyuz oluyorum. İkinci denemesi olanlar sizde benim gibi level atladınızmı. Yani demek istediğim üzüntüden cok sinir harbi yasamak gibi bişey.
Ben bu defa daha rahatım sebepsiz, sadece lekeyi görünce ve sancılarla batma hissi çoğalınca tedirgin oldum. Sağolsun doktorum rahatlattı, ama çok korktum :110:

Benım henüz tüp tecrübem yok ama işallahhhh bu ruhundakı karmasanın sebebı bebısındır canım:)

İyiyim tatlım allahıma şükür senı merak ettım dün bırax tedırgındın hadı işallah bebişindir bulantı yapıp annesıne burdayım dıyordur kuzucuk:)
İnşallah canım, mide bulantısı için erken. Dünkü korkunun etkisi diye düşünüyorum. Az kaldı teste, hafiften heyecan var.

İnşallah canım, mide bulantısı için erken. Dünkü korkunun etkisi diye düşünüyorum. Az kaldı teste, hafiften heyecan var.
İnan bende senın kadar heycanlıyım burda kı her olumlu haber müjde hem sevındırıyo hemde bıze umut oluyo cünkü hepimizin hıkayelerı aynı...... işallah şuraya kocaman bı hamıleyım yazarsında beraber sevınırız canım:)

İnan bende senın kadar heycanlıyım burda kı her olumlu haber müjde hem sevındırıyo hemde bıze umut oluyo cünkü hepimizin hıkayelerı aynı...... işallah şuraya kocaman bı hamıleyım yazarsında beraber sevınırız canım:)
İnşallah canım, nasibimde varsa yazacağım.:KK200:

Back
X