2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Selamlar 2 senelik deneme, yumurta takibi ve iki aşılamanın ardından tüp bebek macerası başlıyor... Bizim durumda aslında eşimde de bende de sıkıntı yok ama benim amh düşük. 31 yaşındayım ve değer 0,1. Doktorum Birgül Sarıkamış acilen soru işaretsiz tüp bebek dedi. Başladık sürece bakalım hayırlısı...

Kalitesi iyiydi yani açarken bozulma olmadı dendi benim donduruldu 2 ay sonra transfer edildi 2 tane bıraktılar

Selamlar 2 senelik deneme, yumurta takibi ve iki aşılamanın ardından tüp bebek macerası başlıyor... Bizim durumda aslında eşimde de bende de sıkıntı yok ama benim amh düşük. 31 yaşındayım ve değer 0,1. Doktorum Birgül Sarıkamış acilen soru işaretsiz tüp bebek dedi. Başladık sürece bakalım hayırlısı...
İnşaallah olur yaşın genç daha allah gönlüne göre versin

tüp bebek tedavisine başladıniz mı suan hangi aşamadasınız

Evet başladık. 5 Kasımdan beri Lucrin ığnesi yapıyoruz. İlaç bitene kadar devam. Ardından 16 sında kontrolüm var.sanırım süreç bir ayı bulacak, başlarındayım.
Nasıl alışabildiniz mi iğne yi kendiniz yapabiliyormusunuz ben ilk zamanlar zorlandım ama sonra alışmıştım

İğneci eşim sağolsun e ben de çok korkmam iğneden alıştık bir şekilde. Sizin ilk başlamanızdan bu aşamaya yaklaşık kaç gün geçti peki?
11 gün yumurtam büyütüldü
sonra çatlatma iğnemi vuruldum
13.gün yumurtam toplandı
18.gün de transferim oldu
Yani ilk başladıktan 18 gün sonra transfer oldum
16 kasımda test günüm beklemedeyim

Back
X