2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Teşekkürler kızlar hepinize valla yazınca buraya rahatladım biraz
başım çatladi ağlıya agliya ama daha iyyim

Konuşmucam onunla hatasını anlayıp Özür dinliyene kadar

üzdü okadar beni yazık diyilmi bana bu göz yaşlarima
bak canım oncelıkle uzme kendını lutfen... sana tek dıyecegım allah askına su asamada kımseyı takma.. dısarıdan yemek soyle bır ksc gün...yavas hareket makınayıda bırak ne ahlı varsa yerlestırme... sadece kendını dusun sen kendı karınını doyur baskad kımseyı dusunme..madem bu kadar üzüldün.. güçlü ol senın kımseye ıhtıyacın yok aslında sadece agır ıs yapma...bırak bencıl ol su donemde unutma senden daha onemlı kımse yok bu dunyada. hadı sıl gözyaslarını al kendıne bır meyve tabagı gev tv karsısına bak keyfıne ohhh mis...

Teşekkürler kızlar hepinize valla yazınca buraya rahatladım biraz
başım çatladi ağlıya agliya ama daha iyyim

Konuşmucam onunla hatasını anlayıp Özür dinliyene kadar

üzdü okadar beni yazık diyilmi bana bu göz yaşlarima
bu arada en ıyı saavaş psıkolojik savastır.. sessız savas... görmezden gel. delırıcek kendı kendını yıyecek bak gör...

Iyi aksamlar arkadaslar, transferim yapildi. Embiriyolarin resmini gosterdi laborant gozyaslarimi tutamadim . Insallah hep birlikte ayi mutlu kapatanlardan oluruz. 25 kasim test dedi. O tarihe kadar baktirmamayi su anin bile keyfini cikarmayi dusunuyorum. Bu surecte yazdiklarinizla kimi zaman werdiginiz cewaplarla inanin farkinda olmadan inanilmaz desteginiz oldu. Doktorum 5 gun rapor werdi gitme işe dedi benim icin biraz olcak ama sonrasinda pisman olmamak adina gitmiycem. Hepinizi opuyorumm

Ben tedavimi kimseye söylemedim hiç kimseye hemde
Bugün geldi diyoki ben annemi cagircam ben iş yapamıyorum makineye bulaşık felan koyamam
annem sana baksın ben de dedimki gelip annen bize 2 gün baksa 3.gün yatağa düşer ben ona bakmak zorunda bakarım kızlar gerçekten abartmiyorum kayınvaldem aynı öyle biri bize her geldiğinde en az 2 kere acile kaldiriyoruz h9ep hasta takliti yapıyor tam bir numaraci

Sonra bana diyoki git Anan baksın ozaman benim annem çalışıyor kızlar annem bakamaz bunu bildiği için diyo zaten git diye sinirlerim bozuldu
Bide daha tedaviye başlamadan konuştuk kendi dedi evet benim annem problemli ben sana bakarım tek kimseye ihtiyacımİz yok dedi
Ama şimdi 1 haFTA makinaya bulaşık yerleştirmek zoruna giymiş olucakki ben ugrasmam annem gelip yapsın diyor
Ben de istemediğim için bağırıp çağırdım tabi böyle işte kızlar şimdide hiç konuşmuyoruz otuyo karşımda
valla anladığım kadarıyla tüp bebek sürecinde pek zorluk yaşamadın yada birkaç denemeniz olmadı çünkü yaşamış olsaydın emin ol böyle bir olayı bu kadar abartmazdın bende okuyunca eşim bu süreçte beni aldattı falan yazcan sandım yani çünkü çocuğuna bile tutunmuş olsa da durmaz bu stresle diyebildiğine göre şu süreçte çocuğundan daha kıymetli ne olabilir

Evett bende seviyorum arkadasım 2. Tüp bebekten snra ona gttı baska testler istedi bazı degerleri düşük cıkms iğne verdi 3 aylık onların ustune hamıle kaldı smdı 4 aylık. 7 yıllıkta evlı. Bizim kartalda dükkanımız var koçak et kasap. Ama tuzla aydınlıda evimiz
Hadi inşallah bize de vesile olur da bu defa son olur bu tedavi benim dondurulmuş embriyolar var onlarla deneyeceğiz kısmetse.

Arkadaslar elimde bir tane ganol f var. Istanbulda yasiyorum. Biliyosunuz tarihleri kisa tutuyorlar ben tekrar dusunene kadar tarihi gececek. Son kullanma tarihi 01.2018 ilgilenen olursa uygun fiyata yardimci olurum

Iyi aksamlar arkadaslar, transferim yapildi. Embiriyolarin resmini gosterdi laborant gozyaslarimi tutamadim . Insallah hep birlikte ayi mutlu kapatanlardan oluruz. 25 kasim test dedi. O tarihe kadar baktirmamayi su anin bile keyfini cikarmayi dusunuyorum. Bu surecte yazdiklarinizla kimi zaman werdiginiz cewaplarla inanin farkinda olmadan inanilmaz desteginiz oldu. Doktorum 5 gun rapor werdi gitme işe dedi benim icin biraz olcak ama sonrasinda pisman olmamak adina gitmiycem. Hepinizi opuyorumm
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alacağız..

selam kızlar yeniyim forumda. 30 eylül ilk görüşmem oldu 1 kasımda iğneye başladık. bu gün opum oldu inş perş ya c.tesi transfer dedi dr esas heyecanım şimdi başlıyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek hayırlı haberler almayı nasip etsin..

Kızlar aptalin tekiyim ben
bu kocam olcak adamın karaktersiz olduğunu unutmuşum
1 saattir hüngür hüngür ağlıyorum gerçekten yazık banaki bukadar uğraşa girip bide tüp bebeğe kalkisiyorum
Valla bıktım ya
Ben neler düşünüyorum yarın sonucumu alınca pozitif çıkarsa
Nasıl süpriz yapıp söylesem diye ama
O benim bu güzel gunlerimi zehir etti gerçekten çok kötüyüm yazıklar olsun ona
Eger bebeğim bana tutunmuş ise bile
Dayanmaz bence benim bu üzüntüme
Kızlar ne yapmalıyım ben
Canım bu dönemler biraz zor oluyor evet ama moral çok önemli sen kendini üzme ve sabırlı ol.
Her tedavi bizi yoruyor eşlerimiz bu durumun biraz dışında kalıyor ister istemez tabi bizim kadar da duygusal yaklaşamadıkları için sorun olabiliyor ama dedğim gibi kendini üzmek çare değil yapma sakın.

selam kızlar yeniyim forumda. 30 eylül ilk görüşmem oldu 1 kasımda iğneye başladık. bu gün opum oldu inş perş ya c.tesi transfer dedi dr esas heyecanım şimdi başlıyor. Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek hayırlı haberler almayı nasip etsin..
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız..

Canım ilk denemem zeynep kamildeydi sonra da eurofertile gittim ama test günü gebelik olduğunu öğrendiğimde kanama başlıyor ve sonuç negatif oldu inşallah bu defa güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Anladım canım senin yaşadığında zormuş ya sevincekken kursağında kalmış ne diyelim vardır bundada bir hayır. İnsllah son olur e peki dondurulmuşları bülent beyemi ulastırcaklar

Back
X