2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Uykum gelmıyor biliyonuz mu gece kaç defa kalkıyorum kaçtane ymrta 5. Güne gelcek kalıte durumu nasıl olcak. Tutacakmı nasıl olcak diye hep düşünmekteyim canlarım:dua:

Kızlar mrb histeroskopi yaptırıp sonra transfer yaptıran varmı aranız da bugün benim transferimin 10. Günü Çarşamba test günüm günde 2 litre su içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum bu zamana kadar kilo veremeyen ben yaptığım yerden 4 kilo verdim

Kızlar mrb histeroskopi yaptırıp sonra transfer yaptıran varmı aranız da bugün benim transferimin 10. Günü Çarşamba test günüm günde 2 litre su içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum bu zamana kadar kilo veremeyen ben yaptığım yerden 4 kilo verdim
Idrar testi falan yaptinmi?

Merhaba bayanlar, ben de 16 kasım da başladım tüp bebeğe. İlk defa yaptıracağım. Geçen ay aşılama yaptım olmadı ikinci aşılama yerine tüp bebek daha mantıklı geldi. Rabbim maddi manevi emeklerimizin karşılığını hayıra çevirip nasip etsin inşallah. Çok zorlu bir süreç. Bebek için hiçbir bedel ödemek zorunda kalmayanlar aklıma geldikçe daha da zorlaştırıyorum süreci. Allah yardımcımız olsun

Merhaba bayanlar, ben de 16 kasım da başladım tüp bebeğe. İlk defa yaptıracağım. Geçen ay aşılama yaptım olmadı ikinci aşılama yerine tüp bebek daha mantıklı geldi. Rabbim maddi manevi emeklerimizin karşılığını hayıra çevirip nasip etsin inşallah. Çok zorlu bir süreç. Bebek için hiçbir bedel ödemek zorunda kalmayanlar aklıma geldikçe daha da zorlaştırıyorum süreci. Allah yardımcımız olsun
Merhabaa hosgeldinn zamani var diyelim yada bir vesileye gerek diyelim. Yas kac nerde tedavi goruyorsun

Merhabaa hosgeldinn zamani var diyelim yada bir vesileye gerek diyelim. Yas kac nerde tedavi goruyorsun
24 yaşındayım eşim 31. Te geçen sene bu zamanda bi düşük oldu ondan sonra gelen giden yok. 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır da bebek düşünüyoruz. Ama elde var sıfır. Bizdeki problem eşimin değerleri. Kötü değil ama normal de değil. Doğal yolla zor sesi doktor. Ben kendim tüp bebeğe geçmek istedim bir aşılamadan sonra. Doktorlara kalsa onların zamanları çok daha . Antep'te yaptırıyorum canım. Senin hikayen nedir peki ?

Kızlar şimdi proluton iğne oldum yarım saat falan oldu idrar testi aldım yapsam mı bide ben çok su içtiğim devamlı lavaboya çıkıyorum ne kadar sıkışmam lazım yapım mı cesaret edemiyorum iğnenin etkisi olurmu

27 yaşındayım diyabet ve polikistik overim var o yüzden 3 koydu doktorum ilkinde de 3 koymuştu tutmadı
Aklima bisey takildi sana sorayim canim dun benim transferim yapıldı yas 28 benim 2 tane konuldu. 1 tane embriyo fotosu verildi sana da oylemi? Hangi hastanede tedavi goruyorsun

Back
X