- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.441
Şu an çok sıkışığım ama en son gitmemden 3 saat geçti üstünden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cikmayabilir canim en sağlıklısı kan testiTest yaptım ama negatif olsa çıkar mıydı
Hiç umudum yok elimden geleni yapıyorum ama olmuyoCikmayabilir canim en sağlıklısı kan testi
Hiç umudum yok elimden geleni yapıyorum ama olmuyo
Çok acı çekiyorum hem ünsülinler hem claxane göbeğim mosmor hiç bi sebep yok olamaması için histeroskopi de yaptırdım bişey çıkmadı diyetisyene gittim şekerim düzenli daha ne yapıcam bilmiyorum son bi hakkım kaldı dondurulmuş maddi durumdan çok yıprandık nasıl olur bilmiyorum( umudunu hic kaybetme allahim ol der ve olur zamani var diye düşün şükret anliyorum zor bir duruma
Canım çok iyi anlıyorum. Çok zor. Ama inanıyorsan eğer, tevekkül tek yol. Allah' ım olduruyorsa da oldurmuyorsa da bir sebebi var. Bize tek düşen elimizden geleni yapmak, gücümüzün yettiğini denemek... Çok şükür şu sayfaları karıştırınca öyle güzel öyle mucize hikayeler var ki... İnsana umut oluyor... iyi düşün diyemiyorum, bunlar demekle olacak şeyler değil ama tevekkül et. Dediğim gibi sen elinden geleni yap gerisini Allah bilir...Çok acı çekiyorum hem ünsülinler hem claxane göbeğim mosmor hiç bi sebep yok olamaması için histeroskopi de yaptırdım bişey çıkmadı diyetisyene gittim şekerim düzenli daha ne yapıcam bilmiyorum son bi hakkım kaldı dondurulmuş maddi durumdan çok yıprandık nasıl olur bilmiyorum
Allah razı olsun canım ama ben yine beklicem idrara çok su karışıncada çıkmıyormuş dediğim gibi çok su içiyorum 20 dakka sürmüyor çıkmam dışarı falan çıktım sıktım 3 saat bekledim ama su gibiydiCanım çok iyi anlıyorum. Çok zor. Ama inanıyorsan eğer, tevekkül tek yol. Allah' ım olduruyorsa da oldurmuyorsa da bir sebebi var. Bize tek düşen elimizden geleni yapmak, gücümüzün yettiğini denemek... Çok şükür şu sayfaları karıştırınca öyle güzel öyle mucize hikayeler var ki... İnsana umut oluyor... iyi düşün diyemiyorum, bunlar demekle olacak şeyler değil ama tevekkül et. Dediğim gibi sen elinden geleni yap gerisini Allah bilir...
Canım benim ilk transferimden önce histeroskopi yapılmıştı . Yaşadığım sorunlardan dolayı tekrar istedim gerek Yok deri doktor. Araştırmalara göre hhisteroscopi yapanlarda tutunma daha fazlaymış ve bunun nedenini bilmiyorlar bazen tüplerden basende Rahime verilen sıvıyla alakalı olduğunu düşünüyorlarKızlar mrb histeroskopi yaptırıp sonra transfer yaptıran varmı aranız da bugün benim transferimin 10. Günü Çarşamba test günüm günde 2 litre su içiyorum protein ağırlıklı besleniyorum bu zamana kadar kilo veremeyen ben yaptığım yerden 4 kilo verdim
Bana 3 tane çizik atıldı temizlendi yeni hücreler oluşsun diye şekerimi de düzene koydum ama kısmet hakkımızda hayırlısı olsunCanım benim ilk transferimden önce histeroskopi yapılmıştı . Yaşadığım sorunlardan dolayı tekrar istedim gerek Yok deri doktor. Araştırmalara göre hhisteroscopi yapanlarda tutunma daha fazlaymış ve bunun nedenini bilmiyorlar bazen tüplerden basende Rahime verilen sıvıyla alakalı olduğunu düşünüyorlar
Merhaba canım benim ağrım en fazla 2 saat sürmüştü geçmişti. Kişiden kişiye değişiyor olabilir.Kızlar bende opu dan çıktım 11 tane yumurta toplandı çok ağrım var ama yarına geçer mi işe gitmem gerekiyorda
Geçer canım ne zaman toplandı yumurtaların? Parol ağrı kesici kullanabilirsin gecmez seİnşallah geçer normalde adet ağrısı falan hiç olmaz bende o yüzden ağır geldi galiba
Bugün saat 13.00 de topladı canım verdi de geçmezse içerim artikGeçer canım ne zaman toplandı yumurtaların? Parol ağrı kesici kullanabilirsin gecmez se
Geçmiş olsun canım kendine çok dikkat etmen lazım bu süreçteBugün saat 13.00 de topladı canım verdi de geçmezse içerim artik
Çok güzel Çan'ımı 11 tane. Sonu da hayırlı olsun, güzeeel bir bebişin olsun! :)Kızlar bende opu dan çıktım 11 tane yumurta toplandı çok ağrım var ama yarına geçer mi işe gitmem gerekiyorda
Sağol canım hepimizin olur inşallah bide bize mikroçip uygulacaklarmış nasıl bişi faydası olur mu acabaÇok güzel Çan'ımı 11 tane. Sonu da hayırlı olsun, güzeeel bir bebişin olsun! :)