- 13 Ocak 2016
- 214
- 133
- 53
- 37
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #2.581
Amin canım insallah hayırlı haberler alırsın bebisindenHayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Darisi biz bekleyenlere olsun insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım insallah hayırlı haberler alırsın bebisindenHayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin. Darisi biz bekleyenlere olsun insallah.
Test gününü bekle canım garanti olsunKızlar bugün 8. Günü transferimin idrar testi yaptım negatif çıktı acelemi ettim ya
Kaçıncı gun embriyosu?Kızlar bugün 8. Günü transferimin idrar testi yaptım negatif çıktı acelemi ettim ya
3.gün canımKaçıncı gun embriyosu?
İnşallah daha erkendirTest gününü bekle canım garanti olsun
Bu arada hayırlı olsun canım çok sevindim böyle güzel haberler umut oluyor bizeİnşallah daha erkendir![]()
Bence erken ondandirİnşallah daha erkendir![]()
Bugün yaptım canım 7. gün 52.6 çıktı. Doktorum çarşamba bir daha kan ver dedi değerlerin katlanarak artması gerekiyormuş
Canim yarin transferin var heycan var mıBayanlar napıyosunuzz![]()
İnşallah sorunsuz güzel geçer canım kuzucuģun sıkı sıkı tutunur sanaBenim çarşamba transferim bende bile var valla![]()
Evet canım yaa heyecan stres hepsı bi arada. Bu arada 7 ymrta döllenmiştiya bugün aradılar hala 7 si devam ediyormuşCanim yarin transferin var heycan var mı
Snn embryolar ne durumda canım aradılarmı bugünBenim çarşamba transferim bende bile var valla![]()
2 cnm insallah hatta 3 bile düşünüyorm ben koyarsaİnşallah sorunsuz güzel geçer canım kuzucuģun sıkı sıkı tutunur sana
Kaç tane transfer edilcek
Bnmde transfer yarın yada çarşamba cnm.... hayırlısı olsun adımıza..Benim çarşamba transferim bende bile var valla![]()
Aradilar cnm 12 tanesi de bölünmeye devam ediyor 5. Gün yapalm dediSnn embryolar ne durumda canım aradılarmı bugün
Insallah hepimiz pozitif diye bagircazBnmde transfer yarın yada çarşamba cnm.... hayırlısı olsun adımıza..
Cnmm bnmde ya yarın yada çarşamba transferim hadiii güzel haberler olsun adımıza...Snn embryolar ne durumda canım aradılarmı bugün
Oh masallah canm bnmde 5. Günü olcak inşallah dondurmayada kalır insallahAradilar cnm 12 tanesi de bölünmeye devam ediyor 5. Gün yapalm dedi