2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kizlar hepinize merhaba
2. Asilamamin olumsuz olmasindan sonra tup bebege karar verdik. Fakat gecen ay baska sebeplerden nasip olmadi. Bu ay istiyorum ins. Oncesinde doktorum akliniza gelebilecek her seyin oldugu kapsamli bir kan testi istedi. Daha once duymamistim gebelik oncesi de yapildigini seker yuklemesi de yapildi. Esimden de dna fragmatasyonu diye bir sey istendi. Eger sonuclar guzel cikarsa bu ay insallah baslayacagiz. :dua:

Tup bebek oncesi seker yuklemesi yapilan var mi acaba aranizda onu merak ettim?

Kizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz

Hayirli ugurlu olsun, Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin:KK9::dua:

Kizlar az once dayanamadim we kan werdim sonucum 78,27 inanamiyorummmm Rabbim sukurler olsunnn buraya ilk uye oldugumda sabahlara kadar yazdiklarinizi okurken beni hep iyi hissettirdiniz insallah cumartesi 12. Gun sonucumda yukselmis olur onu da yazarim. Rabbim hepimize dilegimizi wersin iyiki warsiniz
Maşallah gözünaydin darısı bekleyenlerin başına :)

cnm kacinci gun transferiydi ve bugun kacinci gunundu?

Cok guzel bir deger canim katlanarak artsin insallah sonucun hayirli ugrlu olsun simdiden :dua:

yani 8. Gunde kanda cikti :KK17: O zaman 5. Gun embriyosunun da 6. Gunde kanda cikmasi gerekir diyebiliriz..
Hayirli ugurlu olsun arkadasim Allah bize de nasip etsin ins
Amin insallah . Bu arada benim hicbir belirtim olmadi burda bi ton sey okudum sadece opu dan ciktiktan we transfere kadar gecen 3 gun etimden etimi almislar gibi sancim agrim oldu . Transfer gunu embiriyolar yerlesince tekrar normal hayatima dondum ne yerlesme kanamasi ne agri ne sizi. We ben 38 yasindayim ilk denemem bu arada . Rabbim bu ay deneyen herkesin ellerini bos dondermesin insallah amin.

Amin insallah . Bu arada benim hicbir belirtim olmadi burda bi ton sey okudum sadece opu dan ciktiktan we transfere kadar gecen 3 gun etimden etimi almislar gibi sancim agrim oldu . Transfer gunu embiriyolar yerlesince tekrar normal hayatima dondum ne yerlesme kanamasi ne agri ne sizi. We ben 38 yasindayim ilk denemem bu arada . Rabbim bu ay deneyen herkesin ellerini bos dondermesin insallah amin.

2 Tane 5. Gun embriyosu konuldu bana. adet olacakmisim gibi kasik agrim ve batmalar var hayrolsun ins. Teste daha 1 hafta var. Valla korkuyorum. Idrarda ne zmn cikiyor acaba..

Canim cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah

mrblar bende bu ay tedaviye başladım kızlar bilgi paylasmak çok isterim. tüplerim kapalı olduğu için tedavi gerekti bizde başladık bakalım. şuan 3. gün iğne yapıyorum. 10-12 dedi doktorum. 3üncü gün olmasına rağmen sağ kasık ağrıları oluyor. sizce normal mi yine mi kist var diye korkuyorum. çünkü ultrason da göründe dokturym korkma adetle gider dedi. şimdi de sancı olunca korktum normal mi iğnece sancı yapıyor mu diye. randevum cuma günü o güne kadar bekleyemedim sizlere sormak istedim

Cookk sevindimmm canimm. Rabbim devamini getirsin insallah

Merhaba hanımlar bende kasım 18 de başladım tüp bebek tedavisine bugün 5. günüm
Benim bir başarısız tüp bebek denemem oldu bu ikinci denemem inşaAllah bu sefer olucak diye dua ediyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benimle aynı günde başlayan varmı aranızda

Merhaba hanımlar bende kasım 18 de başladım tüp bebek tedavisine bugün 5. günüm
Benim bir başarısız tüp bebek denemem oldu bu ikinci denemem inşaAllah bu sefer olucak diye dua ediyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benimle aynı günde başlayan varmı aranızda
Merhaba hoşgeldiniz 18 de transfer mi oldu?

Back
X