2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

günaydın arkadaşlar
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah. 5. denemem için bu ay başladık reglinin 2.günü gittim kontrole süpriz kist varmış ki daha önce kist ameliyatı olmuştum 3yıl kadar önce. geçen ay pırıl pırıldı rahmim dr doğum kontrol hapı verdi yumurtaları baskılayıp kisti yok etsin diye. vardır herşeyde bir hayır. ama biliyorum ki bu drnememde Allahım kucağıma evlat/evlatlarımı sağlıcakla almayı nasip edicek;)

Merhaba hanımlar bende kasım 18 de başladım tüp bebek tedavisine bugün 5. günüm
Benim bir başarısız tüp bebek denemem oldu bu ikinci denemem inşaAllah bu sefer olucak diye dua ediyorum
Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benimle aynı günde başlayan varmı aranızda
umarim güzel sonuçlar alırsın bende 19 kasım da başladım
ilk denemem umarım yüzümüz güler sonunda

günaydın arkadaşlar
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah. 5. denemem için bu ay başladık reglinin 2.günü gittim kontrole süpriz kist varmış ki daha önce kist ameliyatı olmuştum 3yıl kadar önce. geçen ay pırıl pırıldı rahmim dr doğum kontrol hapı verdi yumurtaları baskılayıp kisti yok etsin diye. vardır herşeyde bir hayır. ama biliyorum ki bu drnememde Allahım kucağıma evlat/evlatlarımı sağlıcakla almayı nasip edicek:KK66:
Vardirr zamanin arkadaşım. Hakkında hayırlısı olsun. Hic pozitif gormedinmi

kızlar sordum gormediniz galiba iğne kullananlar
benim kasık ağrılarım var bi cevap verin korkuyorum normal mi sizce iğneler ağrı yapıyor mu???

mrblar bende bu ay tedaviye başladım kızlar bilgi paylasmak çok isterim. tüplerim kapalı olduğu için tedavi gerekti bizde başladık bakalım. şuan 3. gün iğne yapıyorum. 10-12 dedi doktorum. 3üncü gün olmasına rağmen sağ kasık ağrıları oluyor. sizce normal mi yine mi kist var diye korkuyorum. çünkü ultrason da göründe dokturym korkma adetle gider dedi. şimdi de sancı olunca korktum normal mi iğnece sancı yapıyor mu diye. randevum cuma günü o güne kadar bekleyemedim sizlere sormak istedim
Merhaba hangi igneleri kullanıyorsunuz

mrblar bende bu ay tedaviye başladım kızlar bilgi paylasmak çok isterim. tüplerim kapalı olduğu için tedavi gerekti bizde başladık bakalım. şuan 3. gün iğne yapıyorum. 10-12 dedi doktorum. 3üncü gün olmasına rağmen sağ kasık ağrıları oluyor. sizce normal mi yine mi kist var diye korkuyorum. çünkü ultrason da göründe dokturym korkma adetle gider dedi. şimdi de sancı olunca korktum normal mi iğnece sancı yapıyor mu diye. randevum cuma günü o güne kadar bekleyemedim sizlere sormak istedim
Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım benimde tüplerim kapalı olduğu olduğu için ekim ayında ilk tedavime başladım. Aslında eylül ayında başlayacaktım ama bende de kist görüldüğü için başlamadı yasmin kullandım ekimde başladık. Kist gitmeden neden tedaviye başlamış anlamadım. Benim iğeneleri vurulmaya başladıktan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bide akıntı olmuştu. Doktorum iyi birşey bu yumurtaların büyüyor gelişiyor demişti.

Öncelikle tedavin hayırlı olsun canım benimde tüplerim kapalı olduğu olduğu için ekim ayında ilk tedavime başladım. Aslında eylül ayında başlayacaktım ama bende de kist görüldüğü için başlamadı yasmin kullandım ekimde başladık. Kist gitmeden neden tedaviye başlamış anlamadım. Benim iğeneleri vurulmaya başladıktan 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı olmuştu bide akıntı olmuştu. Doktorum iyi birşey bu yumurtaların büyüyor gelişiyor demişti.
çok küçük bi kist adetle gider dedi
şimdi 4 gündür kullanıyodum
Sağol canım içimi rahatlattin belkide yumurtalar gelişiyor umarım da öyledir
3 senedir deniyoruz bu ilk tüp bebek denemem şansların cok iyi diyor.doktor ama yine insan korkuyor bu güne kadar yuz gülmeyince
hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Amin insallah . Bu arada benim hicbir belirtim olmadi burda bi ton sey okudum sadece opu dan ciktiktan we transfere kadar gecen 3 gun etimden etimi almislar gibi sancim agrim oldu . Transfer gunu embiriyolar yerlesince tekrar normal hayatima dondum ne yerlesme kanamasi ne agri ne sizi. We ben 38 yasindayim ilk denemem bu arada . Rabbim bu ay deneyen herkesin ellerini bos dondermesin insallah amin.
Ay canim cok gzuel haber bu sabah sabah ne guzel geldin.ayni yastayiz seninle umut olursun bana.katlanarak devam etsin insalah canm

Sağol canım valla içim rahatladı
ilk denemem ve bi anda gelişti aslında ben bi kaç ay sonra düşünüyordum
birden ultrason kan tahlili derken kendimi şuan iğne yaparken buldum
sandım tek taraflı o korkuttu beni biraz
Benimde tek tarafim ağrıyordu doktor iyiye işaret demisti

Back
X