2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar aranızda hiç tdaviye başlamadan önce adetine 2 gün varken evde yapılan idrar testinde pozitif gören var mı ?

Sizin sikintiniz neydi, ilk denemenizmiydi?
2 yillik ewliydim normal yollarla hamile kalabilirsiniz diye bir yil bekledik olmayinca ekim ayinda yasadigim sehirde adi cok iyi bilinen we bircok umutsuz wakaya care olmus bir doktor war ona gitmek istedim. Aklimda tup bebek yoktu bir anda bana cok guzel yumurtalarin war hadi gel bu ay deneyelim dedi apar topar 31 ekimde tedawiye basladim. 2 embriyo koydu ama ikisine de cok guweniyorum insallah dedi. Doktorum gercekten inanilmaz enerjisi guzel bir insan. 7 kere ankara istanbul izmir de tup bebek denemis hem kendinde hem esinde problem olan arkadasim 8. Denemesinde bu klinikte anne oldu.

2 yillik ewliydim normal yollarla hamile kalabilirsiniz diye bir yil bekledik olmayinca ekim ayinda yasadigim sehirde adi cok iyi bilinen we bircok umutsuz wakaya care olmus bir doktor war ona gitmek istedim. Aklimda tup bebek yoktu bir anda bana cok guzel yumurtalarin war hadi gel bu ay deneyelim dedi apar topar 31 ekimde tedawiye basladim. 2 embriyo koydu ama ikisine de cok guweniyorum insallah dedi. Doktorum gercekten inanilmaz enerjisi guzel bir insan. 7 kere ankara istanbul izmir de tup bebek denemis hem kendinde hem esinde problem olan arkadasim 8. Denemesinde bu klinikte anne oldu.

Hormon degerlelrine baktirmismiydin canim hic? Amh degerin kacti mesela? Doktorun tup bebek doktoru mu? Ayni yastayiz seninle inslalah bende pazartesi gunu yuzum guler

Eki Görüntüle 2070744
Yakin arkadasim test gunu giderken adet agrim war tutmadi die gitmisti , 400 cikmisti sonucu . Birde ben bi tup merkezinin embriyo gelisimine bakip kana baktirdim. Transferden sonraki gunu 1 olarak sayarsan ilk hcg hormonu salgilar gununde yaptirabilirsin

5. Gun embriyolari icin bhcg 6. Gunden itibaren salgilanmaya basliyormus. Suanda midem bulaniyor. Napiyor bu ilaclar bize boyle yaa

Back
X