- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.241
Canim senin sonucun ciktimi?Bugün test günüm kanımı verdim 11 de alıcam sonucu ama içimde kötü bi his var olmadı sanırım umutlu değilim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin sonucun ciktimi?Bugün test günüm kanımı verdim 11 de alıcam sonucu ama içimde kötü bi his var olmadı sanırım umutlu değilim![]()
Çıktı çıktı 243.83 :)))Canim senin sonucun ciktimi?
Cok mutlu oldum ya sukurler olsun canim.Çıktı çıktı 243.83 :)))
Maşallah canım, gözün aydın olsun. Kuzuların sana sıkı sıkı tutunsun ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Çıktı çıktı 243.83 :)))
Hamdolsun Rabbime inşallah sizlerede çok dua ediyorumMaşallah canım, gözün aydın olsun. Kuzuların sana sıkı sıkı tutunsun ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Darısı başımıza.
Hadi gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua et kuzum.kızlar sonucum 243.83 ağlıyorum mutluluktan inşallah katlanır :)
Cnmmmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn cnmmmm darısı bizim başımızaÇıktı çıktı 243.83 :)))
Allah razı olsunn Rabbim sizlerede nasip etsin duamdasınızHadi gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua et kuzum.
Allahh razı olsunn cannımmCnmmmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn cnmmmm darısı bizim başımızacnm neler vardı belirtin?
Canımmmm benimmmm çok çok sevindimmmmkızlar sonucum 243.83 ağlıyorum mutluluktan inşallah katlanır :)
Kuzuxum bence hamilesinBelirtim cokama en belirgin olanlar yani daha once hic bir reglimde yasamadigim aniden sicak basmasi ve birden normale donmesi, mide bulantisi, surekli aç olma hali ve goguslerimin cok agrimasi. Bilemiyorum gerci ilaclarin belirtileri de olabilir bunlar. Allahim hayirlisi olsun insallah.
Çok çook teşekkür ederim evet 12.gün değerimCanımmmm benimmmm çok çok sevindimmmmHayırlı uğurlu olsunnn işallahhh kaçıncı gün değerin bu 12.gün değil mi
OleyyyyÇok çook teşekkür ederim evet 12.gün değerim
Canim cok sevindim hayirlı uğurlu olsun bebişlerinkızlar sonucum 243.83 ağlıyorum mutluluktan inşallah katlanır :)
Hayırlı olsun canım , katlanır tabi sen yeter ki iste ve dua et :) Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah darısı başımızaa :))kızlar sonucum 243.83 ağlıyorum mutluluktan inşallah katlanır :)
Kıslar benim dün 8. Günüm dü transferimin kan testim 23 çıkmıştı normal değil mi yarın tekrar yaptırcam . Bugün yaptırmama gerek var mı ? Test günüm cuma günü o gün zateb yaptırcam
Evet 3. Gün embriyosu . İşallahh yükselirrrr3.gün emriyosu sanırım sizinki
bence 8.gün için iyi bi değer 23
Evet 3. Gün embriyosu . İşallahh yükselirrrr![]()
1 tane mi transfer edildi canım sizeEvet 3. Gün embriyosu . İşallahh yükselirrrr![]()
1 tane mi transfer edildi canım size[/QUOTE
İki tane transfer edildiİşallah ikisi de tutmuştur:)
![]()