2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Hadi gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah bize de dua et kuzum.
Allah razı olsunn Rabbim sizlerede nasip etsin duamdasınız :KK200:
Cnmmmm hayırlı ugurlu olsun bebişinnn cnmmmm darısı bizim başımıza:anneadayı::KK200::nazar: cnm neler vardı belirtin?
Allahh razı olsunn cannımm :halay: inşallah sizlerede nasip olacak duamdasınız
Valla transfer gününden itibaren belim kasıklarım hep ara ara ağrıyordu göğüslerde öyle ama son bi kaç gün aşırı acıkıyordum yemekten 1 saat sonra yine yiyordum adetime yormuştum ama değilmiş onun dışında hiç birşey yoktu üzülüyordum yok diye ama takılmamak en güzeli inşallah sizin haberlerinize de burda beraber sevincez:KK200:

Belirtim cok :KK70: ama en belirgin olanlar yani daha once hic bir reglimde yasamadigim aniden sicak basmasi ve birden normale donmesi, mide bulantisi, surekli aç olma hali ve goguslerimin cok agrimasi. Bilemiyorum gerci ilaclarin belirtileri de olabilir bunlar. Allahim hayirlisi olsun insallah.
Kuzuxum bence hamilesin ♥️♥️İnan içime öyle doğdu:) sen hiç stres olmaaaa gelcek bebişlerinnn

Kıslar benim dün 8. Günüm dü transferimin kan testim 23 çıkmıştı normal değil mi yarın tekrar yaptırcam . Bugün yaptırmama gerek var mı ? Test günüm cuma günü o gün zateb yaptırcam

3.gün emriyosu sanırım sizinki

bence 8.gün için iyi bi değer 23

Back
X