- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #3.441
Heyecan var miEvet canım yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecan var miEvet canım yarın
Sakin olmaya çalış inşallah güzel haber alacaksın öyle düşün ben evde hiç test denemedim ama zor tutuyorum kendimi.Evet canım sabah gidicem. Bu akşam uyku yok bna. Artık test yapmıyosun demi evde
Heyecan korku stres hepsini yaşıyorum şuanHeyecan var mi
Bende zor tuttum kendimi hiç yapmadımSakin olmaya çalış inşallah güzel haber alacaksın öyle düşün ben evde hiç test denemedim ama zor tutuyorum kendimi.
ayyy sonu güzel bitsin ins cnimmm dualar seninleHeyecan korku stres hepsini yaşıyorum şuan
ben de bugun opu oldum. sadece 2 tane ve ilk bakışa göre kötü olmayan yumurtam var. yarın gelecek haberi bekliyorum dört gözle cumartesi transfer olacak mı diye...![]()
İnşaAllah canım. Çok ihtiyacım var dua'ya.. Allahım yüzümüzü güldürsünayyy sonu güzel bitsin ins cnimmm dualar seninle![]()
Bende heycanliyim vallaHeyecan korku stres hepsini yaşıyorum şuan
Güselllll haberlerle gel cnmmHeyecan korku stres hepsini yaşıyorum şuan
İyi yapmışsın evde test doğru olmayabiliyor zaten çok hassas bir dönem durduk yere stres olmaya gerek yok senin için de heyecanlandım şimdi ya güzel haberini bekliyorum yarın insallah.Bende zor tuttum kendimi hiç yapmadım
Aminnn canım cümlemiz hayırlı haberlerle gelelimGüselllll haberlerle gel cnmm![]()
Zaten stresim bana yetiyoo.Allah İnşaAllah bize nasip eder güzel haberler vermeyiİyi yapmışsın evde test doğru olmayabiliyor zaten çok hassas bir dönem durduk yere stres olmaya gerek yok senin için de heyecanlandım şimdi ya güzel haberini bekliyorum yarın insallah.
Ahaha beklemek çok zor değer insallah yaaaBende![]()
boyleyim
Insallah arka arkaya bağıralım burdaZaten stresim bana yetiyoo.Allah İnşaAllah bize nasip eder güzel haberler vermeyi
Insallah 2 side en iyi sekilde dollenir.. guzel haberler verirsin insallah bizeben de bugun opu oldum. sadece 2 tane ve ilk bakışa göre kötü olmayan yumurtam var. yarın gelecek haberi bekliyorum dört gözle cumartesi transfer olacak mı diye...![]()
Ay İnşaAllah yaaa bu arada canım sen istanbuldamı ikametgâh ediyodunInsallah arka arkaya bağıralım burdadiye
Izmirde oturuyom ama konyada tedavi goruyorum cnmAy İnşaAllah yaaa bu arada canım sen istanbuldamı ikametgâh ediyodun
Amin canım Allah ın izniyle olacak rabbim derdimize derman verecek inşallah.Zaten stresim bana yetiyoo.Allah İnşaAllah bize nasip eder güzel haberler vermeyi