- 10 Haziran 2011
- 796
- 577
- 103
- 39
- Konu Sahibi chamallows
-
Yok canim denemedik esime soyleyeyimde alsin tutmazsa bidahaki sefere hazir olsun nekadar sure kullandi esinbendede pko var esimdede sperm hixinda sorun vardi ama caksir otuyla bu sorunu hallettik sperm sayisinida baya arttirmis bu arada siz denedinjzmi caksir otunu ?
canim benim asilamam pozitifle sonuclandi bugun.Yok canim denemedik esime soyleyeyimde alsin tutmazsa bidahaki sefere hazir olsun nekadar sure kullandi esin
Aminn kuzum insalahinş cnm benim doktorum 30da yaptır dedi yani persembe o günde kandil inş Rabbim hepimizin yüzünü guldurur
gözünüz aydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsincanim benim asilamam pozitifle sonuclandi bugun.
esim sadece 10 gun kullandi tadi cok kotu ama icsin esin cok faydasini gorursunuz insallah gerek kalmaz
inş çok iyi haberler alırsın müjdeni bekliyorum cnm senden iki gün sonrada benimInsalah kizlar cok sagolum bu ikinci asilamamsali gunu dr beklior gidip kan testi yapicam hersey Allahtan
ne kadar dediki doktor Sperm sayısını benim eşime 10 bin demiş benimde 3yumurtam olmuşYok canim denemedik esime soyleyeyimde alsin tutmazsa bidahaki sefere hazir olsun nekadar sure kullandi esin
Yaaa cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi basimizacanim benim asilamam pozitifle sonuclandi bugun.
esim sadece 10 gun kullandi tadi cok kotu ama icsin esin cok faydasini gorursunuz insallah gerek kalmaz
amın canım ınsallah sızede tez zamanda nasıp etsınYaaa cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin insallah darisi basimiza
benimde test günüm perşembe gerçi ne bileyim biraz Üzgünüm pazar dayanamayıp yaptım 2,1cikti işte perşembe yapcam bugün tam 13.gün oldu aşılama olani5.5 milyon ilk asilamamizda 10milyon du bunda dustu sayi malesef hayirlisi bakalil ins tutar sen ne zaman test yapican canim ils seninde hayirli haberlerini aliriz
Canini sıkma erken oldugu icin dusuk cikmis artacak belkide ins katlamistir degerlerin guzel haberlerini alirizbenimde test günüm perşembe gerçi ne bileyim biraz Üzgünüm pazar dayanamayıp yaptım 2,1cikti işte perşembe yapcam bugün tam 13.gün oldu aşılama olani
Hayirli olsun canim Rabbim kolayliklar versin benim bugun 10 gun oldu bekliyoruz bakalim ins yuzumuz gulerBu gece çatlatma iğnemi yapicam perşembe günü de aşılamam olucak rabbim her isteyene nasip etsin insalaj
Amin Ins cnmHayirli olsun canim Rabbim kolayliklar versin benim bugun 10 gun oldu bekliyoruz bakalim ins yuzumuz guler
Inş gönlünün muradını alırsın ☺kızlar yarın sabah test yapacağım duanizi eksik etmeyin ltf
Hayirlisi olsun allah daim etsin insHayirli haberler bitanem bu arada bnde dun test yaptm 77.16 cikti doktor gebesiniz dedi hersey cok guzel persembe gunu tekrar gel dedi yarin bnde gidicem bakalm
Amin canimm insalahHayirlisi olsun allah daim etsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?