- Konu Sahibi sevcanvildo
- #2.981
Canım zikir çekilebiliyor diye biliyorum ben ama benim akraba çekiyorBende adetliyim ama bugün son inşallah napicaz bende yapım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zikir çekilebiliyor diye biliyorum ben ama benim akraba çekiyorBende adetliyim ama bugün son inşallah napicaz bende yapım
Haklısın birazda bizim yüzümüzden vücudu rahat bırakmıyoruz ki
Hergün en yakın gün kiminse sıraya koyup hep beraber on bin tane ya şafi bölüşüp okuylımdiyorum birbirimizeBende adetliyim ama bugün son inşallah napicaz bende yapım
Eveet öyle işte bende sırayla birbirimize ya şafi okuyalım önce şifa oksun sonra yardımımız dokunur birbirimize hem sevapta canım kafamızda dağılır ruhen rahatlarızda ne dersnGercktn bnde artk senn gibi bunu dusunmeye basladm ya her dakka bu konuya taklms durumdaz farknda misinz
Eveet öyle işte bende sırayla birbirimize ya şafi okuyalım önce şifa oksun sonra yardımımız dokunur birbirimize hem sevapta canım kafamızda dağılır ruhen rahatlarızda ne dersn
Amin canım şimdi hepimiz günümüzü yazalım o zaman en yakından paylaiıp başlayalım benim mart 25 senin kaçBende varım kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim.nisan 22 sanırımAmin canım şimdi hepimiz günümüzü yazalım o zaman en yakından paylaiıp başlayalım benim mart 25 senin kaç
İkisinide yaptırdık temiz çıktı canım ama olmuyorkızlar gebelik düşünüyorsanız ilk işiniz kendi rahim hormonlarınız ve eşinizin sperm sayısının kontrolü yani ikinizde kontrolden geçemeden 6 ay deneyin gelin demek çok komik bir laf ki biz bunun yüzden 6 ay kaybettik![]()
İkisinide yaptırdık temiz çıktı canım ama olmuyor![]()
Aynen canım bu mantıklı allaha yönelmekten daha güzeli var mı kulun kula ettiği dua allahın izniyle kabul olur senin günün ne zamanEvett canm iyi dusunmussun okuyalim.ben zaten bu ay meryem suresi de okuycam insallah..kafamizi rahat birkmamz lazm yoksa olacagi varsa olmuyo
Canım iki kimyasal gebelik geçirdim bu ay 6 gün gecikmeli adet oldum idrarda hafif silik çizgide çıkmıştı ama anlamadım bisey neyse evet bugün verdi ama kullanip kullanmamakta tereddüt ediyorumdoktorun sana klomen önerdi mi canım?
Belki geç döllenmedir canım madem öyle ilk sana okuyalım senin günün geçmişMerhaba kizlar bende okurum bu arada dun adet gunumdu fakat hala olmadim bugun test yaptim ama bisey cikmadi
Kız korkma beCanım iki kimyasal gebelik geçirdim bu ay 6 gün gecikmeli adet oldum idrarda hafif silik çizgide çıkmıştı ama anlamadım bisey neyse evet bugün verdi ama kullanip kullanmamakta tereddüt ediyorum
Yaaa ne bilim cnm korkuyorumKız korkma be
Benim gunumede var gerci hep gecikiyor en son bana okuruz oncelik yakin olanlari okuyalimevet başlayalım valla ben adetliyim ama sorun olur mu zikir de..
benim günüme daha var herkes söylesin gününü hemen sıraya koyalım..