- 23 Aralık 2016
- 2.388
- 1.985
- 133
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç canım hap korkma bak ben kullandım yaşıyorum :) bunla grbe kalan çok kadın var yavrusuYaaa ne bilim cnm korkuyorum(herkez farklı şey veriyor artık kime inanicagimi şaşırdım inşallah sen gebe olursun da bana umut olur :)klomen ilaç mi iğne mi ay bisey bilmiyorum yaaaa
Ya safiyle baslamayalim bebis olnasin icinde var du bakim yazim hemenKızlar on bin tane ya şafi okuyoruz katılmak isteyen adını ve adet gününü yazsın en yakın tarihte olanla başlayacaz hepimiz biner tane okusak kafi gelir sanırım
Tamam canım çok sağol ya valla birbirimizi tanımıyoruz ama herkesin derdi aynı ne güzel herkez dua ediyor birbirine inşallah hepimizin bebisi olur kizlarİlaç canım hap korkma bak ben kullandım yaşıyorum :) bunla grbe kalan çok kadın var yavrusu
Öyle dağınık olmaz mı canım ya bi burdan bi ordan hem ben cepten giriyorum listesi şuyu buyu zor oluyor yetişemiyorum kız :) takip edebilecek bşka biri açsın sürekl güncelleyecek ama bu topicte başlayalım bence burası bize uğur getirecek inanıyorum herkes çok samimi içten ve sıcak burda
Ama kuzu bunlar suya okunuyormuşDaha onceden kaydetmistin bunlari
Tamam izin verdim topigimi susleyin dualarla hahahyt cok ukalaca oldu ha darilmayin saka saka burda basladik hersey burda bitsinÖyle dağınık olmaz mı canım ya bi burdan bi ordan hem ben cepten giriyorum listesi şuyu buyu zor oluyor yetişemiyorum kız :) takip edebilecek bşka biri açsın sürekl güncelleyecek ama bu topicte başlayalım bence burası bize uğur getirecek inanıyorum herkes çok samimi içten ve sıcak burda
ben de okuyim cnm napıyoruz bana da bilgi verin :)Hergün en yakın gün kiminse sıraya koyup hep beraber on bin tane ya şafi bölüşüp okuylımdiyorum birbirimize
Temam bunu okuyalım o zamanDu atim ben kaydettiklerimi
Kız zikir çekeceğizde hangisi karar veremedik ki :) ilahi bizben de okuyim cnm napıyoruz bana da bilgi verin :)
Sende sağol canım amin inşallah bide karar versek :)Tamam canım çok sağol ya valla birbirimizi tanımıyoruz ama herkesin derdi aynı ne güzel herkez dua ediyor birbirine inşallah hepimizin bebisi olur kizlar