2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yaaa ne bilim cnm korkuyorum :KK43:(herkez farklı şey veriyor artık kime inanicagimi şaşırdım inşallah sen gebe olursun da bana umut olur :)klomen ilaç mi iğne mi ay bisey bilmiyorum yaaaa
İlaç canım hap korkma bak ben kullandım yaşıyorum :) bunla grbe kalan çok kadın var yavrusu

M miyaz konu ac baska orda sadece liste yapalim oyle okuyalim okumak icin ona yazalim olurmu
Öyle dağınık olmaz mı canım ya bi burdan bi ordan hem ben cepten giriyorum listesi şuyu buyu zor oluyor yetişemiyorum kız :) takip edebilecek bşka biri açsın sürekl güncelleyecek ama bu topicte başlayalım bence burası bize uğur getirecek inanıyorum herkes çok samimi içten ve sıcak burda

Daha onceden kaydetmistin bunlari

Eklentiler

• 2017-03-22-15-31-12.webp
    2017-03-22-15-31-12.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 31
Öyle dağınık olmaz mı canım ya bi burdan bi ordan hem ben cepten giriyorum listesi şuyu buyu zor oluyor yetişemiyorum kız :) takip edebilecek bşka biri açsın sürekl güncelleyecek ama bu topicte başlayalım bence burası bize uğur getirecek inanıyorum herkes çok samimi içten ve sıcak burda
Tamam izin verdim topigimi susleyin dualarla hahahyt cok ukalaca oldu ha darilmayin saka saka burda basladik hersey burda bitsin

Bebiş için ya evvel ve ya varis te okunuyormuş kızlar seçin hangisi bide her türlü dileğin kabulü için 313 tane ayetel kürsi sayılarada pek i güvenmiyorum aslında gönülden geldiği kadar en iyisi bence sayı olayı yok normalde bildiğim kadarıyla

Back
X