- Konu Sahibi sevcanvildo
-
- #3.041
Hade bekliyoruz abla kime niyetle okuyalimTamam canım
Karar verilmedi ama en son okuduktan sonra dua ederken kime okuncaksa onun ismine dua ederim olur mu. Bu aradakarar verildi mi707 ye tammla hayatimda kime niyet edip okudun
Canım ya şafi okudu o707 ye tammla hayatimda kime niyet edip okudun
Ya varis yazdım çıkmadı kızlar görüntüsünü atar misiniz
Ay tmm abla hade kime okuyoruz karar ver yarininkinide ayarla ablaCanım ya şafi okudu o
Herkes ya varis e donunce bende onu okumaya basladimCanım ya şafi okudu o
Rukiye67 ye canım kızmadım kuzum yaaa aşkolsun kızar mıyım hiç sanaTamam abla kizma ben aksam okucam kime okuyorum sen onu soyle
Aşkım herkese ayrı okuyacağız bi rukiyeye okuyalım jerkes kayboldu 101 ben aldım okuyorum 101 sende 101 rukiye okusun e geri kalanlar nereye gitti ben başlıyorum okumaya allah kabul etsin inşallahrukiye67 ablayla sana okuyalim abla
Sağol canım Allah razı olsunne kadar haklısın cnm bugünkü moral bozukluğumda iyi geldi çok sağol..Rabbim sana sabırlar versin..
Kayboldular kız :)Bu sayfadan mesajdan alinti yapmak an olarak yasaklanmistirdua ediyoruz lutfen anlayisli olalim herkez adini etiketlesin sadece konusmak istedigi kisinin lutfen
Evet ilkin rukiye67 ye canım 101 de sen al olur muBenim bat 31 mart..Hakkımızda hayırlısı olsun İnşaAllah bende okurum kızlar 707 ya varis dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?