2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Cnm ne kadardır bebek istiyorsun hsg ye nasip karar verildi
Cnm 2 yıl olucak haziranda soruyor kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyirsun diye ben evlendigimden beri korunmadim ilk biay sadece bi ay bile değil bende dedim korunmadik işte dün alttan baktı kan dan tahlilerine bakıyor smear testi istiyor işte hsg istiyor tüplerin açık mı diye yumurtalıkların da bisi olsaydı derdi rahimde de bisi olsa derdi diye sanıyorum sadece kist var sağ overda dedi oda önemsiz bekarken de vardı evlendigimde erimisti yeni den cikmis

Cnm 2 yıl olucak haziranda soruyor kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyirsun diye ben evlendigimden beri korunmadim ilk biay sadece bi ay bile değil bende dedim korunmadik işte dün alttan baktı kan dan tahlilerine bakıyor smear testi istiyor işte hsg istiyor tüplerin açık mı diye yumurtalıkların da bisi olsaydı derdi rahimde de bisi olsa derdi diye sanıyorum sadece kist var sağ overda dedi oda önemsiz bekarken de vardı evlendigimde erimisti yeni den cikmis
Hımm anladım cnm ben 1 buçuk yıllık evliyim 8 aydır istiyoruz bebiş iki kimyasal gebeligim var rahmim temiz kist filan yok yumurtalıklar da iyi dedi klomen tedavisi başlıyalım dedi hsg hic demedi belki erken diye bilemedim

Olabilir cnm Allahım bizlerede sağlıklı gebelik versin inşallah nerde yaşıyorsun :)
Amin insalalh cnm burdaki herkesi sevindirsin gerçekten su iki günlük hastane anim agrim o bile yetti bana rabbim bi süreçteki herkesin yüzüne gülsün o ağrıların acıların ümmetin e çok zor cnm bu arada İstanbul cnm sen

Amin insalalh cnm burdaki herkesi sevindirsin gerçekten su iki günlük hastane anim agrim o bile yetti bana rabbim bi süreçteki herkesin yüzüne gülsün o ağrıların acıların ümmetin e çok zor cnm bu arada İstanbul cnm sen
Amin cnm Amin inşallah çok zor ...Bende istanbul :)

Kızlar bu arada bişey sorcam 2gundur hasta olmadım bugün testin negatif çıktı yarin sağlık ocağında kan testine baktirsam hamileysem belli olur mu
Geç döllenmeyse idrarda da kanda da çıkmaz canım 2 gün daha bekle tekrar idrar yap bence.. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti??

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım Benide kabul ederseniz sevinirim 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce milyonda bir olan bi gebelik geçirdim servikal gebelik maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrada gebelik olmadı bu ay doktor klomen verdi adetin 3. Günü sabah akşam 5 gün kullandım ertesi gün doktora gittim 2 adet yumurtam olmuş solda 18mm sağda 17,5 mm ertesi gün çatlatma iğnesi oldum şimdi beklemedeyim inşallah annelik duygusunu bizler de yaşarız en kısa zamanda :KK12:

Kızlar bide bisi sorucam iki gündür hastaneye gidip geliyorum ufaktan tedaviye başladım gibi bisi yarın hsg cekinecem ama çok korkuyorum hsg den önce ağrı kesici icmem lazım mı ilişkiye girmem lazım mı bu gece ve sonrası ???
Sana bişey anlatmadılar mı cnm ilişki yok öncesinde sonrasında da 1-2 gün olmaz çünkü kanama oluyo yanına ped al ayrıca eczaneden Alman için ilaç ismi veriyo birini birkaç gün içiyorsun diğerini de gitmeden bir gün önce akşam içiyorsun

Back
X