- 7 Aralık 2016
- 363
- 596
- 23
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.221
Yarinki isim
P
pastadelisi
canim gercek adin nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 2 yıl olucak haziranda soruyor kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyirsun diye ben evlendigimden beri korunmadim ilk biay sadece bi ay bile değil bende dedim korunmadik işte dün alttan baktı kan dan tahlilerine bakıyor smear testi istiyor işte hsg istiyor tüplerin açık mı diye yumurtalıkların da bisi olsaydı derdi rahimde de bisi olsa derdi diye sanıyorum sadece kist var sağ overda dedi oda önemsiz bekarken de vardı evlendigimde erimisti yeni den cikmisCnm ne kadardır bebek istiyorsun hsg ye nasip karar verildi
Harikasın canım1.rukiye67
2. P pastadelisi
3. M miyaz
4. @burciss
5. @Deli_manya
6. @Nazo-58
7.sweetdreams1985
8.sevcanvildo
9. G Gamze_52
10.SS2007
Kizlar Allah simdiden kabul etsin bu liste bittikde sonra yeni bi liste kurariz insllah
Tesekkurler cnm benimHarikasın canım
Tamam sıkıntı yok canım isimde alalım ki okuyalımCanim adeti yarin diye ona sey yaptim P pastadelisi canim adin neydi duada gecirelim
Kız dedin sNiye inanmiyim son ilk farketmez hepimizden Allah razı olsunBenim icin farketmez cnm hatta inanmiyirsan herkesin adet tarihini yollim cnm benim
Hımm anladım cnm ben 1 buçuk yıllık evliyim 8 aydır istiyoruz bebiş iki kimyasal gebeligim var rahmim temiz kist filan yok yumurtalıklar da iyi dedi klomen tedavisi başlıyalım dedi hsg hic demedi belki erken diye bilemedimCnm 2 yıl olucak haziranda soruyor kaç yıllık evlisin ne kadardır korunmuyirsun diye ben evlendigimden beri korunmadim ilk biay sadece bi ay bile değil bende dedim korunmadik işte dün alttan baktı kan dan tahlilerine bakıyor smear testi istiyor işte hsg istiyor tüplerin açık mı diye yumurtalıkların da bisi olsaydı derdi rahimde de bisi olsa derdi diye sanıyorum sadece kist var sağ overda dedi oda önemsiz bekarken de vardı evlendigimde erimisti yeni den cikmis
Kız gitti anam yollasa gaza geldim okuyacam yani ay duramıyorum yaP pastadelisi kiz cwvP ver bakim
Olabilir cnm Allahım bizlerede sağlıklı gebelik versin inşallah nerde yaşıyorsun :)Bilmem ki demek ki herkesin ki farklı olduğu için cnmmm
Olur heralde canım baktır istersenKızlar bu arada bişey sorcam 2gundur hasta olmadım bugün testin negatif çıktı yarin sağlık ocağında kan testine baktirsam hamileysem belli olur mu
Amin insalalh cnm burdaki herkesi sevindirsin gerçekten su iki günlük hastane anim agrim o bile yetti bana rabbim bi süreçteki herkesin yüzüne gülsün o ağrıların acıların ümmetin e çok zor cnm bu arada İstanbul cnm senOlabilir cnm Allahım bizlerede sağlıklı gebelik versin inşallah nerde yaşıyorsun :)
Amin cnm Amin inşallah çok zor ...Bende istanbul :)Amin insalalh cnm burdaki herkesi sevindirsin gerçekten su iki günlük hastane anim agrim o bile yetti bana rabbim bi süreçteki herkesin yüzüne gülsün o ağrıların acıların ümmetin e çok zor cnm bu arada İstanbul cnm sen
Geç döllenmeyse idrarda da kanda da çıkmaz canım 2 gün daha bekle tekrar idrar yap bence.. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti??Kızlar bu arada bişey sorcam 2gundur hasta olmadım bugün testin negatif çıktı yarin sağlık ocağında kan testine baktirsam hamileysem belli olur mu
Sana bişey anlatmadılar mı cnm ilişki yok öncesinde sonrasında da 1-2 gün olmaz çünkü kanama oluyo yanına ped al ayrıca eczaneden Alman için ilaç ismi veriyo birini birkaç gün içiyorsun diğerini de gitmeden bir gün önce akşam içiyorsunKızlar bide bisi sorucam iki gündür hastaneye gidip geliyorum ufaktan tedaviye başladım gibi bisi yarın hsg cekinecem ama çok korkuyorum hsg den önce ağrı kesici icmem lazım mı ilişkiye girmem lazım mı bu gece ve sonrası ???
Yumurtlamanin üstünden 15gun geçti ama yerleşme kanamasi falan hiç olmadıGeç döllenmeyse idrarda da kanda da çıkmaz canım 2 gün daha bekle tekrar idrar yap bence.. Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti??