2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Ne bilim herkes farklı diyor bende şaşırdım narkozlu istiyordum ama 550 olmuş 7 ay önce daha uygundu bide gerek de yok diyorlar kısa bi işlem olduğu için kimisi bayiliyormus kimisi çok ağrılı oluyor dayanamazsiniz narkozlu olun yada ağrı kesici alın çok etkili bende şaşırdım bide saat geçtikçe yaklaştıkça hep bunalıyorum
Sakin ol kasma kendini canim rahat ol

Sakin ol kasma kendini canim rahat ol
Cnm bi omu ogrensem zaten sıkıntı olmicak da dün alttan muyane oldum ilk defa resmen ağladım bağırdım kendimi o.kadar kasmisim ki citlerim açıyordu gece boyunca karnim içinde boşluk ve kramplar oldu bugünde smear testi verecektim tam catala yattım doktor aleti taktı kanamam oldu yine kastim kendimi kaldı yarın napicam hiç bilmiyorum

Cnm bi omu ogrensem zaten sıkıntı olmicak da dün alttan muyane oldum ilk defa resmen ağladım bağırdım kendimi o.kadar kasmisim ki citlerim açıyordu gece boyunca karnim içinde boşluk ve kramplar oldu bugünde smear testi verecektim tam catala yattım doktor aleti taktı kanamam oldu yine kastim kendimi kaldı yarın napicam hiç bilmiyorum
Kiz ben catala oturdugumda hic hissermedim bile diyebilirim sadece bi sogukluk hissettim naptigini gormediim ya frketmedimde

Yok ben maffoldum sağ overda kist buldu ya o yüzden karnıma çok bastırdı ben ultrasonla bakılacak sandım idrara sıkışık girdim bide

Kızlar bide bisi sorucam iki gündür hastaneye gidip geliyorum ufaktan tedaviye başladım gibi bisi yarın hsg cekinecem ama çok korkuyorum hsg den önce ağrı kesici icmem lazım mı ilişkiye girmem lazım mı bu gece ve sonrası ???
Cnm ne kadardır bebek istiyorsun hsg ye nasip karar verildi

Back
X