- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.341
Evet ikinci çizgi c ve t nin arasındaydı ama yanlış yerdeydi zaten t çizgisi açıp baktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ikinci çizgi c ve t nin arasındaydı ama yanlış yerdeydi zaten t çizgisi açıp baktım
batBu ay takmıycam kafaya demiştim, almadım o yüzden ama dayanamadım yine.. Başka testim yok. Batı bekliyeyim bakalım.![]()
Supersiniz canım sende mi ilk defa kullandın :))
canım bozuk ne yazık ki..Bunu da yıkadıktan sonra çektim. Yanlışlık varsa yıkayınca pembelik gidiyırmuş ta, nu duruyo hala . Bilemedim.
Hımmm anladım.cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın gitmene gerek kalmazilk kez kullandık canım ama işte kendi doktoruma gidemedim ben başka bir doktor başladı klomene.. ama ne yumurta takibine çağırdı ne de sorularıma cevap verdi benimde tepem attı tabi 1 ayımız boşa gitti neyse bunda da vardır bir hayır.. şimdi kendi doktorumla devam edeceğiz bakalım bu ay nadas.. regl olursam 2. gün gideceğim umarım 2. gün gitmeeeemm
canım bozuk ne yazık ki..
cümlemizin inşallah canımmm hep beraber güzel haberler alalımHımmm anladım.cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın gitmene gerek kalmaz![]()
Amin cnmcümlemizin inşallah canımmm hep beraber güzel haberler alalım
Nasil yaptin banada soyle bende devam esim cnmsevcanvildo fıstık liste yaptım al bundan devam et istersen herkesi bilmediğim için yazamadım..
Cnm benin bide beni dusun butun meaajlari tek tek okuyorum ccevap verilmeyenlere yetismeye calisiyorum masallah cok sukur sevenimiz cokYaaa offf buranin msjlsmasi vr takip etmesi cok zor bi yer girmek icin kac kez tık yapıp bekliyosun yaaaa![]()
word'ten tablo oluşturdum canım sende oluşturabilirsinNasil yaptin banada soyle bende devam esim cnm
Telefondan giriyorum canim yaaword'ten tablo oluşturdum canım sende oluşturabilirsin![]()
canım listeyi yolla bana ben yapayım senin için..Telefondan giriyorum canim yaa
Tamam anladım buraya yazmissinAllahin ismi canin ya varis diyorsun 707 defa tesbih var mi
Okunuyor canim 707 defa canim adet tarihini yaz senide eklim yarin liateyeİyi akşamlar
Dua var sanırım kanama varken okunuyor mu ya varis şeklinde mı okunuyor açıklayın bana hatunlar
Rukiye arkadaşımıza okunuyor sanirim
Yarin yollim dukkanda kaldi canin tmm mi banayollarsin 1.sayfaya alirimcanım listeyi yolla bana ben yapayım senin için..
Cnm benin bide beni dusun butun meaajlari tek tek okuyorum ccevap verilmeyenlere yetismeye calisiyorum masallah cok sukur sevenimiz cok
Arkadaşım okursun ya da okumazsın bunu bu kadar dillendirmeye gerek yok okumuyorum de saygı duyalimyani 706 defa okunursa nolur niye ilaha 707 defa
iyi akşamlar canım başladık bakalım hayırlısıyla.. sende bat ını yaz listeye ekleyelim sana da okuyalımİyi akşamlar
Dua var sanırım kanama varken okunuyor mu ya varis şeklinde mı okunuyor açıklayın bana hatunlar
Rukiye arkadaşımıza okunuyor sanirim
hallederiz canım ayıpsın.. yarın yollayıver sana zahmet..Yarin yollim dukkanda kaldi canin tmm mi banayollarsin 1.sayfaya alirim