2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Yarin tekrar listeye ekliyeceklerim var canim gunluk 2 kisiye okuruz kiz 5 dkmi aldi bi kisi galiba yane dusunsene 5dk ayiriyorsun bi arkadasina dua ediyorsun hemde hic tanimadigin gormedigin birine ne kadar guzel bi duygu ya Allah kabul etsin hepimizinkini insallah
Evet bencede güzel ben çok severim böyle şeyleri içime huzur doluyor bildiğin iyi akıl ettim değil mi biraz geç geldi ilham ama keşke daha önce başlasaydık aslında aklıma gelmedi değil ama uyulur mu yada çalışanlar çok herkes benim gibi yatmıyor okuyabilirler mi bilemedim doğrusu yoksa hepinizin yüreği güzel şüphem yoktu iş olayı soru işareti bıraktı aklımda başkasını yarasına merhem sürmek gibisi var mı ya hem kendi ruhun dinleniyor hem karşındakine yardımın dokunuyor ben ara ara dua topiclerine girip bakıyorum okuyorum orda hepsine yazmıyorum ama allah biliyor boşver çok etkilensiklerime yazıyorum özellikle bebişlere

Ne kadar hizli okursam okadar hizli ulasir diye okudum yarin tesbihimi dukkana goturecem butun listeyi olmasada cogunu bitirecegime inaniyorum :-)
Bende okurum okuyabildiğim kadar canım allah kabul etsin ben araştırayım biraz başka bişey varsa yapmaya devam edelim hem sohbet edelim hem dualaşalım herşey güzel olsun

Kızlar şj cumartesi duasınada bi bakın kk da bi topicte görmüştüm çok etkiliymiş buda
IMG_20170323_002410.webp

Kizlar yardim nolur!! Yarin adet gormem gerekiyor bu ay hamile kalabilmek icin baya cabaladim:KK76: soyleki 4 5 gundur tum vucumdumda kasinti surekli uyuma istegi sabahlari yataktn kalkmak istemiorum uykum olmasada ve su gibi akintim var sizce durum nedir dun test yaptm negatif ama test icin:skandal: erken olduu yaziyor her yerde

Kizlar yardim nolur!! Yarin adet gormem gerekiyor bu ay hamile kalabilmek icin baya cabaladim:KK76: soyleki 4 5 gundur tum vucumdumda kasinti surekli uyuma istegi sabahlari yataktn kalkmak istemiorum uykum olmasada ve su gibi akintim var sizce durum nedir dun test yaptm negatif ama test icin:skandal: erken olduu yaziyor her yerde
D Degisikbirkiz gönlümden hamilesindir inşallah diyorum ama alerjik bir durumun varsa örneğin ürtiker gibi.. ondada bu şekilde nüksediyor ne yazık ki
ama sen yarın gidip bir kan tahlili yaptır lütfen :dua: dualarım seninle.. buraya da yaz lütfen..

D Degisikbirkiz gönlümden hamilesindir inşallah diyorum ama alerjik bir durumun varsa örneğin ürtiker gibi.. ondada bu şekilde nüksediyor ne yazık ki
ama sen yarın gidip bir kan tahlili yaptır lütfen :dua: dualarım seninle.. buraya da yaz lütfen..
Hic alerjik bi durumum olmadi formlarda dolanirken belirti olarak gordum bole bi akintim oldugunuda hatirlamiyorum islak camasir giymis gibiyim:rolleyes: daha once hic duymusmuydunuz bole bi belirti?

Hic alerjik bi durumum olmadi formlarda dolanirken belirti olarak gordum bole bi akintim oldugunuda hatirlamiyorum islak camasir giymis gibiyim:rolleyes: daha once hic duymusmuydunuz bole bi belirti?
akıntı belirtidir tabi de her akıntıyı yormamak lazım gebeliğe.. vakitlice gidip kan testi yaptırmanız taraftarıyım zira her ay kendi kendine ümit edipte hamile psikolojisine bürünüp hüsrana uğradığım için siz bunları yaşamayın diye olasılıkları söylüyorum kızmayın bana emi?

akıntı belirtidir tabi de her akıntıyı yormamak lazım gebeliğe.. vakitlice gidip kan testi yaptırmanız taraftarıyım zira her ay kendi kendine ümit edipte hamile psikolojisine bürünüp hüsrana uğradığım için siz bunları yaşamayın diye olasılıkları söylüyorum kızmayın bana emi?
Yrn ilk firsatta gidicem cok tesekkurler:KK5:

sponsor reklam
Eğer çok mühim bir veya birden fazla hacetiniz varsa;Cuma gecesi saat 24:00 ten sonra (yani Cumartesine giren gün) Allah icin 4 Rekat Hacet namazi kılın.
Ve ardından 2001 kere Tevbe suresinin 129. Ayetini okuyun. Okuduğunuzda içinizde ne şüphe, ne fesatlık ,ne de bir kuşku olsun. Hepimiz biliyoruz ki şüphe ile yaklaşılan hiç bir şeyde başarılı olunmaz. O yüzden olacağına inanarak dualarımızı yapmalıyız.
Tevbe 129.ayeti
“Bismillahirrahmanirrahim Fe in tevellev fe kul hasbiyallahü la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym”
Manası: “(Ey Muhammed!) Yüz çevirirlerse de ki: Allah bana yeter. O’ndan başka ilâh yoktur. Ben sadece O’na güvenip dayanırım. O yüce Arş’ın sahibidir.(Diyanet çevirisi)
Kenz’ül Havas’ın yazarı Seyyid Süleymanel-Hüseyni şöyle yazmış:
Her gün yedi defa bu ayeti okuyan kimse Cenab-ı Hakk’ın dünya ve ahirette lütuf ve inayetine mazhar olur.
Her zorluktan kurtulur.
Meşru olan her isteğine kavuşur.
Bazı havas uleması, her gün sabah namazından sonra bu ayetin 11 defa okunmasını tavsiye etmişlerdir.
Benim kendimin ve tavsiye ettiğim kimselerin tecrübeleri sonucu derim ki, bu ayet-i kerimeyi okumaya devam eden kimseler için büyük bir ilahi inayettir.
Buna devam eden çok büyük yarar sağlar.Bu sebeple dilini bu ayete alıştırıp, sabah akşam, her ne zaman olursa,sayısız olarak okunmalıdır.
Kaynak:Kenz’ül Havas İkinci Cilt 313. Sayfa

Back
X