2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Kızlar benı de aranıza alırmışsınız bugun adetın 2. Günü yumurtlamam Nisa'na denk gelıyor ıns beyninde bebısım olur
hadi inşallah nisan da hep birlikte bana doğum günü hediyesi yapın güzel haberleriiii :halay::halay:

:)) TAMAM CANIM AKSAMA HABER EDERİM İNSALLAH
bekliyoruz dört gözle :KK57:

Hoşbulduk canım
anlat bakalım ne kadardır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın?

Bakin kizlar bi bilgi daha bu duayla ilgili insalalh bunu yapalim bu hafta

Eklentiler

• 2017-03-23-11-13-11.webp
    2017-03-23-11-13-11.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 27
Hepimizi guldursun canimn tek olsam yapmazdim bunlari toplu yapinca cok zevkli oluo kiz
haklısın valla dün farkında değilim ya varis celle celaluhu diye diye kulağımda kulaklık eşim seslenmiş defalarca tabi transta karısı.. bi geldi koşar adım göz bebekleri büyümüş "kadın aşkolsun" dedi bitirene kadar hiç konuşmadım sonra döndüm yanına "noldu Allasen" dedim "birden bağırmaya başladın ya variiiiss diye aklımı çıkardın" dedi bu ara bir hoşluk var bende.. hayırlara vesile olsun inşallah :-):-):-)

haklısın valla dün farkında değilim ya varis celle celaluhu diye diye kulağımda kulaklık eşim seslenmiş defalarca tabi transta karısı.. bi geldi koşar adım göz bebekleri büyümüş "kadın aşkolsun" dedi bitirene kadar hiç konuşmadım sonra döndüm yanına "noldu Allasen" dedim "birden bağırmaya başladın ya variiiiss diye aklımı çıkardın" dedi bu ara bir hoşluk var bende.. hayırlara vesile olsun inşallah :-):-):-)
Ay ben elimde tesbihle dolasiyordum sozde cay demlicektim herife su bitmis caydanlikda :-)

Rabbim kabul etsin kızlar dualarımızı..

Kasıklarım ve sol üst bacagım cok agrıyo ya..acaba kist felanmı oldu iyice sıyırdım kafayı..yada üşüttüm mü acaba gerçi idrarda yanma vs yok ama..kafamda deli sorular:kızgın::kızgın:

Ay ben elimde tesbihle dolasiyordum sozde cay demlicektim herife su bitmis caydanlikda :-)
kendimize şifa bulalım derken aman diyeyim çaydanlıktan olma canım.. bugünde annem aramış "arzu kurban olayım kızım karşıdan karşıya geçerken dikkat et bu ara pek bir dalgınsın" diyor aslında tam olarak "sende bir saflık var" demek istiyor ama hışımla karşılaşırım endişesiyle geribasıyor garibim.. :-):-)

Rabbim kabul etsin kızlar dualarımızı..

Kasıklarım ve sol üst bacagım cok agrıyo ya..acaba kist felanmı oldu iyice sıyırdım kafayı..yada üşüttüm mü acaba gerçi idrarda yanma vs yok ama..kafamda deli sorular:kızgın::kızgın:
Allah kabul etsin :dua:
canım vallahi tıssırıktan nem kapar olduk ben hemen yaftalıyorum kesin hamilelik belirtisi diye :)
biraz vücudunu dinlememeye çalış inan bana toparlayacak kendi kendini..

Back
X