- 15 Şubat 2017
- 136
- 149
- 18
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.481
:)) TAMAM CANIM AKSAMA HABER EDERİM İNSALLAHKız adım İlkay demiş ben hala melinda deyip duruyorum tövbe tövbe
Canım sen bir an evvel test yap bizi de bilgilendir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) TAMAM CANIM AKSAMA HABER EDERİM İNSALLAHKız adım İlkay demiş ben hala melinda deyip duruyorum tövbe tövbe
Canım sen bir an evvel test yap bizi de bilgilendir
Hoşbulduk canımHoşgeldin Ceren![]()
İNSALLAH CANIM İNSALLAH HEP BERABER :)inşallah biran önce kavuşursun hayırlı haberlere :)
Benim yavrusu allah razı olsun bende kendime ve sakineye okudumKızlar sevgul kimdi okudum onun için :))))
Hoşbuldum canım teşekkür ederim:)Hoşgeldin Ceren![]()
hadi inşallah nisan da hep birlikte bana doğum günü hediyesi yapın güzel haberleriiiiKızlar benı de aranıza alırmışsınız bugun adetın 2. Günü yumurtlamam Nisa'na denk gelıyor ıns beyninde bebısım olur
bekliyoruz dört gözle:)) TAMAM CANIM AKSAMA HABER EDERİM İNSALLAH
anlat bakalım ne kadardır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın?Hoşbulduk canım
Ben dualara daldim gittizaten arastirmaya bayilan biriyim kayboldum dualarda
Hepimizi guldursun canimn tek olsam yapmazdim bunlari toplu yapinca cok zevkli oluo kizAllah da seni güldürsün sevcan
Bende işlerimi bitirince sakineye okucam cnm Amin inşallahBenim yavrusu allah razı olsun bende kendime ve sakineye okudum
Ismin neydi cnm yaBende işlerimi bitirince sakineye okucam cnm Amin inşallah
haklısın valla dün farkında değilim ya varis celle celaluhu diye diye kulağımda kulaklık eşim seslenmiş defalarca tabi transta karısı.. bi geldi koşar adım göz bebekleri büyümüş "kadın aşkolsun" dedi bitirene kadar hiç konuşmadım sonra döndüm yanına "noldu Allasen" dedim "birden bağırmaya başladın ya variiiiss diye aklımı çıkardın" dedi bu ara bir hoşluk var bende.. hayırlara vesile olsun inşallahHepimizi guldursun canimn tek olsam yapmazdim bunlari toplu yapinca cok zevkli oluo kiz
Tabiki canım iğnenin içinde beta hormonu ile aynı özellikte hormon var iğneden sonra ki ilk 12 gün pozitif görünebilir daha sonrasında ki silik çizgi bile gebelik için bi umut :)İğneden sonra pozitif mi gözüküyor ki cnm
Ay ben elimde tesbihle dolasiyordum sozde cay demlicektim herife su bitmis caydanlikdahaklısın valla dün farkında değilim ya varis celle celaluhu diye diye kulağımda kulaklık eşim seslenmiş defalarca tabi transta karısı.. bi geldi koşar adım göz bebekleri büyümüş "kadın aşkolsun" dedi bitirene kadar hiç konuşmadım sonra döndüm yanına "noldu Allasen" dedim "birden bağırmaya başladın ya variiiiss diye aklımı çıkardın" dedi bu ara bir hoşluk var bende.. hayırlara vesile olsun inşallah![]()
Cnm sen hamılemısın yoksa kalmakmı ıstıyorsunhadi inşallah nisan da hep birlikte bana doğum günü hediyesi yapın güzel haberleriiii
bekliyoruz dört gözle
anlat bakalım ne kadardır bebek istiyorsun? kaç yaşındasın?
kendimize şifa bulalım derken aman diyeyim çaydanlıktan olma canım.. bugünde annem aramış "arzu kurban olayım kızım karşıdan karşıya geçerken dikkat et bu ara pek bir dalgınsın" diyor aslında tam olarak "sende bir saflık var" demek istiyor ama hışımla karşılaşırım endişesiyle geribasıyor garibim..Ay ben elimde tesbihle dolasiyordum sozde cay demlicektim herife su bitmis caydanlikda![]()
yok bende uğraşıyorum canım nisan benimde ayım olsun sizlerle beraberCnm sen hamılemısın yoksa kalmakmı ıstıyorsun
Allah kabul etsinRabbim kabul etsin kızlar dualarımızı..
Kasıklarım ve sol üst bacagım cok agrıyo ya..acaba kist felanmı oldu iyice sıyırdım kafayı..yada üşüttüm mü acaba gerçi idrarda yanma vs yok ama..kafamda deli sorular![]()