- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #3.521
İnş cnm rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınyok bende uğraşıyorum canım nisan benimde ayım olsun sizlerle beraber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş cnm rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasınyok bende uğraşıyorum canım nisan benimde ayım olsun sizlerle beraber
Adet degildirArkadaşlar MERHABA bu sabah kanamam var çok değil ama. Birazdan ya varis okumaya basliycam bitince haber vereceğim kizlar
Amin canim ne olur dua edinCanim koru sende kendini bitanem insallah bu gunler gecwcwk
amiinnİnş cnm rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın
hayırlısını diliyorum canım dilerim yerleşme kanamasıdırArkadaşlar MERHABA bu sabah kanamam var çok değil ama. Birazdan ya varis okumaya basliycam bitince haber vereceğim kizlar
kaçıncı gün canım?Ben yumurtlamiom galiba
Inşallah yaa valla moralim bozulduCnm insallah
Adet degildir
16 gun var adetime zamaninda olursam odaamiinn
hayırlısını diliyorum canım dilerim yerleşme kanamasıdır
kaçıncı gün canım?
Morelini hwmen bozma du bismillah canimInşallah yaa valla moralim bozuldu
Inşallah canım bekliyorum bakalimamiinn
hayırlısını diliyorum canım dilerim yerleşme kanamasıdır
kaçıncı gün canım?
tamam döngüne göre 30 günde 1 ise bu günler ekşıınn! bu hafta her gün testle kendini canım16 gun var adetime zamaninda olursam oda
Buraya gelince bi rahatliyorum ama sağolun hepinize. Birbirimize moral veriyoruz yaa o yüzden seviyorum burayı inşallah yerleşme kanamasi falandirMorelini hwmen bozma du bismillah canim
erken doğum derken sağlıklı mı cnmbenimde erken doğumum var ama 2015 temmuzda.. bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun
buyur sinemcimSakine kimdi onada okudum kızlar Allah kabul etsin isimleri unutuyorum kusura bakmayın :)) sıradaki kim listeyi atında okumaya devam edeyim gününü beklemeye gerek Yok:)
ne yazık ki canlı doğum ama kaybettik 12 dakika yaşadı kuzumerken doğum derken sağlıklı mı cnm
34 gundeye gore canimtamam döngüne göre 30 günde 1 ise bu günler ekşıınn! bu hafta her gün testle kendini canım
canım buna bir bak istersen..34 gundeye gore canim
Sağol.cnm ekran görüntüsünü kaydettim artık sormam :)buyur sinemcim