2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Aynen öyle hiç değilse halden anlayan birileri var hayatımızda çok şükür bende eğer hafta sonu olurda adet olursam ki inşallah olmamda bebiş vardır hiç değilse kocam evde olurda çok daralmam yanlız başıma gerçi sizler varsınız yine yanlız değilim tabi yanlış anlaşılma olmasın yani anladın sen canım beni. allah ondan da sizlerden de razı olsun o çok büyük destek bana gerçekten olmazsa evlatlık bile alırız herkesin çocuğu mu var hem bi çocuğu aile sevgisine sıcaklığınada kavuşturmuş oluruz niye sıkıyorsun kendini üstelik daha yeni başladık diyor allah ne zaman derse gelir boşuna ilaç yutma o kadar diyor bide :)
dünde dedim ya Allah anlayışlı kocalarımızı arkadaşlarımızı ailelerimizi kısacası destek olanlarımızı eksik etmesin.. bende kesinlikle öyle düşünüyorum sevgülcüm.. nasip artık..

Kızlar hastaneyi aradım asistan doktorun cep numarasını ben istemeden verdi çok sevindim kolay kolay vermiyorlar çünkü neyse işte :)klomeni eczacı günde 2 yazmış emin olamadım doktoruma sordum günde 1 dedi siz nasıl kullanıyorsunuz kızlar kullananlar yani :)
canım ben 2 kullandım kişiden kişiye kullanım önerisini değiştiriyorlar adete çok takılma.. doktorun ne diyorsa o..

Merhaba kızlar duygu sevcan gamze sinem arzu tesbihleri çektim allah kabul etsin iki arkadaşımız kaldı onlarida şimdi okuyorum bitiririm birazdan
Allah razı olsun ağzına sağlık canım.. Allah kabul etsin inşallah..

Maalesef HCG değerim 473 ten 553 e yükselmiş dış gebelik sanırım bu
fulyacım..
canım sanırım derken sonucunu göstermedin mi doktora? beklediğimiz gibi çıkmadı belki ama bir gün gelecek beklediğimiz gün olacak.. sakın ha üzülme nolur.. senin bir boncuğun var zira.. kurban olurum verene.. dirayetinden vazgeçme nolur

Arkadaslar 5 aylik evliyim sadece ilk ay korundum snra cocuk istedik olmadi gecen ay goguslerim asiri sisti ve asiri agri oldu genel cerraha gittim tahlil istedi yaptim ve sut hormonum 85 cikti bana hayit otundan yapilmis bitkisel ilac verdi bnde onun yani sira karabas ve aslan pencesi ictin sogan kurunu yaptim ve dun tekrar tahlil verdim sonucu bugun aldim 85 olan sut hormonum bi ayda 24 dustu tabi rabbimin bu otlarla verdigi vesile sayesinde dua edin insallah bu ay tuttururuz bugun adetimin 6 ci gnu :dua::dua::dua::dua::dua:
Agnucaston mu verdi sana canım e ben diyorum ama o da aslan pençeside hormonlara birebir kadınlar için yaratıl mış diye çok şükür canım gözün aydın

kızlar bi
Benim hormonlar normal değere inmiş inşallah seninde normal çıkar benimde şuan görüntüde var sende kilo sorunu var mı peki
canım benim adetlerim de düzenli kilo sorunum yok tüylenme yok, tiroid hormonlarıma geçen ay baktırmıştım hepsi normal. ultrasonda polikistik görünüyor. belirti olmadığından acaba diyorum prolaktinim mi yükseldi gene ondan mı gebe kalamadım diyorum :KK43:

kızlar bi

canım benim adetlerim de düzenli kilo sorunum yok tüylenme yok, tiroid hormonlarıma geçen ay baktırmıştım hepsi normal. ultrasonda polikistik görünüyor. belirti olmadığından acaba diyorum prolaktinim mi yükseldi gene ondan mı gebe kalamadım diyorum :KK43:
Prolaktinin mi yükseliyır senin bak bizde onu konuşuyoruz hayıt tableti var agnucaston onu kullan hiç bi zararıda yok canım

Back
X