- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
- Konu Sahibi sevcanvildo
- #4.081
Bana gore birebir dogali varsa ve daha hesapliysa en iyisi o derimDuzenli kullanmamama ragmen omrumde ilk defa agri kesici almadan adet gecirdim inanilmaz cok iyi agrilarim % 95 azaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gore birebir dogali varsa ve daha hesapliysa en iyisi o derimDuzenli kullanmamama ragmen omrumde ilk defa agri kesici almadan adet gecirdim inanilmaz cok iyi agrilarim % 95 azaldi
Evet buda düzenli kullsnman için bi sebep değil mi canımDuzenli kullanmamama ragmen omrumde ilk defa agri kesici almadan adet gecirdim inanilmaz cok iyi agrilarim % 95 azaldi
Sen bilirsin canım ama buda doğal diye biliyorum içebileceksen al tabiBana gore birebir dogali varsa ve daha hesapliysa en iyisi o derim
Hayırdır canım mutlusun bi durumlar mi var acaba
Insallah cnm insallahBuarada arkadaşlar ya varisleri çektim hepinize allah kabul etsin hayirliysa bebisler nasip etsin hepimize inşallah
yokta işte bıktım her ay doğmayacak çocuğu beklemekten umut dünyası işte biraz renklendireyim dedim hep karamsarlık hep karamsarlık içim bayıldı.Hayırdır canım mutlusun bi durumlar mi var acaba
Aynen canım bende biseyler oldu sandım dahada sevindim boylede iyiymiş arada yapmak lazimyokta işte bıktım her ay doğmayacak çocuğu beklemekten umut dünyası işte biraz renklendireyim dedim hep karamsarlık hep karamsarlık içim bayıldı.
Hmmm anladm canm saolasn coo tsk ederm o zmn bnmki de düzenli aslında 28 gunde bi olurm yani demek ben yumrtlama gunlerine yakin yapmaliym oylemi bu ay bnde denycm cunku bunu.havuc ve inciri kolay catlasn yumurtalar diye yapmstm pyle söyleniyoyabak şimdi nagihancım bu verilen günler normal yolla günü gününe adet olanlar için.. bizler gibi düzensiz veya doğal rutini etkileyecek ottur çaydır soğandır bunları yapan kadınlar kesinlikle sürekli yapmalı ben reglim bittikten 2 gün sonra başladım düşün artık![]()
Abla o hayit hapi olanin adi ne die gecioBak onlar erken menepozu bile engelliyor sen agnucastona devam et canım o gebelik şansınua yükseltiyor bende kullanıyorum
amin canımm
hiçbir ilaç kullanmadan mı tsh düştü acaba yani doktor levotroksin içeren bir ilaç vermedi miDoktora gittimde iyotlu seyler tuket demisti bunlarla beraber onada agirlik verdim cok sukur rabbin butun hastalara sifa versin
yok hic ilac vermedi sadece agnucaston u verdihiçbir ilaç kullanmadan mı tsh düştü acaba yani doktor levotroksin içeren bir ilaç vermedi mi