• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 mart nisan hamile kalmak isteyenler

Sitresli değilim ya olacaksada gecikmesin ama yumurta üçüncü gün çatladı sanırım geçen ay tam 14.cü gün adet oldum bakalım bu yarın 14 gün oluyor yani adet olursam bu ovu testi koyu çıkıyor benim lh klomenden yükseliyor demek oluyor bu o zaman bu küre devam edecem dört ay hamile değilsem ki olduğumuda sanmıyorum pek
Ablacım beklemek lazım bi anda umutsuzluk sarmış seni az sabır şimdiden olmadı demeyelim sığan kürümü yapıyordun

Kullanılıyor mu bilmiyırum ki adet söktürücü özelliği yok mu onun canım bilmiyorum ki eğer öyletiyse başlardım ben ya
Ben de aldım da hormonları dengeliyor diye bozukluk yok ama içeyim yine de demiştim internette faydalarını araştırırken görmüştüm bir sitede düşük önlemek için tarifi vardı

İnşallah cnm olmazsın ilk aylarda önerenlerde var tabi her ihtimal var ilk 3 ay birşey kullanmamak en iyisi..
İnşallahta olacam belli canım ben yarın başlayayım madem öyle geç kalmayayım baride kilo vermeye başlarım enazından ya zararıda yokmuş işte

Yorulunca oluyor zaten canım hem adete yorma yahu belki bebiş yerleşiyordur yaa inşallah canım bakalım ne olacak ama adet olursam bu yaşıma kadar ilk kez lekelenme olmadan adet görmüş olacam yani
Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum
Misafirlikte sadece 2 kez kacamak oldu o yüzden umudum yok pek..
Adet gelsinde sogan kürüns baslıycam bide dr gitcem kontrol etsin bi..

Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum
Misafirlikte sadece 2 kez kacamak oldu o yüzden umudum yok pek..
Adet gelsinde sogan kürüns baslıycam bide dr gitcem kontrol etsin bi..
Ben yaptım yarında aslan pençesi başlayacam canım büyük ihtimal adet olacam ya yarın yada perşembe

Back
X